Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ABLV Bank paziņojums obligāciju turētājiem
Emitents ABLV Bank, AS (549300IHIJ7SCANBWN17)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-02-16 13:49:59
Versijas komentārs
Teksts

ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas tīkla (FinCEN) ziņojuma priekšlikums neietekmē ABLV Bank obligāciju turētājus, jo vērtspapīri (t.sk. ABLV Bank obligācijas), kas pieder mūsu klientiem, tiek glabāti atsevišķi no vērtspapīriem, kas pieder bankai, tā nodrošinot papildu drošību.

ABLV Bank nesaskata nekādus šķēršļus pildīt tās emitēto un biržas Parāda vērtspapīru sarakstā iekļauto USD valūtā nominēto obligāciju nostiprinātās saistības, jo visi USD valūtas norēķini, kas saistīti ar obligācijām — kuponu izmaksas un dzēšanas, notiek bankas iekšienē, neizmantojot citu banku korespondentkontus.

Vēlreiz varam apliecināt, ka bankas finanšu stāvoklis un finanšu resursu pieejamība ir pietiekami augstā līmenī. ABLV Bank kapitāla pietiekamības un likviditātes rādītāji pārsniedz regulatoru noteiktos līmeņus.

         Artūrs Eglītis
         ABLV grupas komunikāciju vadītājs
         ABLV Bank, AS
         Tel.: +371 6700 2454
         e-mail: arturs.eglitis@ablv.com

Pielikumi