Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” valdes viedoklis par galīgo akciju atpirkšanu
Emitents Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca, AS (097900BHBZ0000065239)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-01-19 14:09:51
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” (turpmāk tekstā – DLRR) valdes viedoklis par sabiedrības galīgo akciju atpirkšanu un tās ietekmi uz sabiedrības interesēm

2018. gada 9. janvārī Finanšu un kapitāla tirgus komisija pieņema lēmumu un atļāva DLRR akcionāram AS Skinest Rail veikt DLRR akciju galīgo atpirkšanu par cenu EUR 0,44 par vienu akciju.

DLRR valde ir izvērtējusi galīgās akciju atpirkšanas prospektu un uzskata to par atbilstošu Finanšu instrumentu tirgus likuma noteikumiem.

AS Skinest Rail tiešā un netiešā veidā pieder 7 955 474 DLRR akcijas, kas visas ir laistas publiskajā apgrozībā un veido 95,92% no DLRR pamatkapitāla un balsstiesīgo akciju skaita.

DLRR valde pozitīvi vērtē AS Skinest Rail izteikto piedāvājumu un norāda, ka akciju atpirkšanas rezultātā AS Skinest Rail vēl vairāk palielinās savu dalību DLRR pamatkapitālā. Tādejādi tiks uzlabota DLRR darbības efektivitāte un veicināta tās turpmāka attīstība, ļaujot operatīvāk reaģēt uz tirgus izmaiņām.

Pēc DLRR akciju atpirkšanas un akciju izslēgšanas no regulētā tirgus DLRR turpinās komercdarbību, pamatojoties uz apstiprināto stratēģiju un statūtos noteiktajiem darbības veidiem.

Valde norāda, ka netiek plānota DLRR atrašanās vietas maiņa vai esošo darba vietu skaita samazināšana.

   

AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” valde

Pielikumi