Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” Valdi vadīs Oļegs Grigorjevs
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-12-18 16:18:39
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Olainē, 2017. gada 18. decembrī

 

“Olainfarm” Valdi vadīs Oļegs Grigorjevs

 

AS “Olainfarm” padome ir pieņēmusi lēmumu ievēlēt uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatā līdzšinējo uzņēmuma izpilddirektoru un valdes locekli Oļegu Grigorjevu, kā arī iecelt AS “Olainfarm” valdes locekļa amatā Raimondu Terentjevu. Šis lēmums stāsies spēkā ar brīdi, kad Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra komercreģistrā tiks izdarīts ieraksts par izmaiņām AS “Olainfarm” valdes sastāvā.

 

Oļegs Grigorjevs ir  AS “Olainfarm” izpilddirektors un valdes loceklis ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi ķīmijas un farmācijas nozarē. O. Grigorjevs pievienojās AS “Olainfarm” 2001. gadā. Pirms tam strādājis SIA “Grif” (no 2000. līdz 2001. gadam) un SIA “Aroma” (no 1996. līdz 2000. gadam). Oļegs Grigorjevs ir ieguvis ekonomista diplomu Maskavas sakaru un informātikas tehniskajā universitātē. Viņam pieder 1000 AS “Olainfarm” akcijas.

 

Raimonds Terentjevs ir AS „Olainfarm” Kvalitātes vadības departamenta direktors ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi ķīmijas un farmācijas nozarē. R. Terentjevs pievienojās AS „Olainfarm” 2011. gadā no APP „Latvijas Organiskās sintēzes institūts”, kur pildīja pētnieka pienākumus. Raimonds Terentjevs ir ieguvis dabaszinātņu bakalaura un maģistra grādus ķīmijā Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātē. Viņam nepieder AS “Olainfarm” akcijas.

 

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

Pielikumi