Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Salvis Lapiņš saglabās “Olainfarm” valdes locekļa amatu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-12-11 16:13:05
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Olainē, 2017. gada 11. decembrī

 

Salvis Lapiņš saglabās “Olainfarm” valdes locekļa amatu

 

Ar šo AS “Olainfarm” informē, ka tās valdes loceklis Salvis Lapiņš ir atsaucis iesniegumu par valdes locekļa amata atstāšanu ar 2018. gada 12. janvāri. Šo atsaukumu ir apstiprinājusi uzņēmuma padome. Līdz ar to Salvis Lapiņš saglabās AS “Olainfarm” valdes locekļa amatu.

 

“Mani ar “Olainfarm” vieno dziļas saiknes. Tās veidojušās vairāk nekā desmit gadu darbā, kurā esam paspējuši gan godam atzīmēt panākumus, gan pārvarējuši virkni krīžu. Valērija Maligina zaudējums kolektīvam, partneriem un akcionāriem ir smags trieciens. Es uzskatu, ka mans pienākums ir izmantot uzkrāto pieredzi un arī no Valērija gūto gudrību, lai palīdzētu viņa mūža darbam šo skaudro laiku pārvarēt,” piebilst Salvis Lapiņš, AS “Olainfarm” valdes loceklis.

 

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

Pielikumi