Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Finanšu gadu maiņa Baltic RE Group meitas uzņēmumos
Emitents Baltic RE Group, AS (549300CB689EL9KTXX42)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-12-06 11:14:45
Versijas komentārs
Teksts

Pabeidzot Koncerna struktūras reorganizācijas un iekšējo racionalizācijas procesu, AS “Baltic RE Group” ir nolēmusi mainīt finanšu gadu meitas uzņēmumos, kas turpmāk tiks noslēgts katra gada 31. oktobrī. Šis lēmums tika pieņemts, lai saskaņotu meitas uzņēmumu gada pārskatu datumu ar nomas ieņēmumu sezonalitāti, tādejādi vienkāršojot mātes uzņēmumam Grupas finanšu pārskatu sagatavošanu.  Papildus tas ļaus AS Baltic RE Group saņemt un atspoguļot dividendes no meitas uzņēmumiem vienā finanšu pārskatā, vienlaicīgi uzlabojot budžeta sagatavošanas procesu. 

Balstoties un iepriekš minēto informāciju, Baltic RE Group AS finanšu gads paliek nemainīgs un tas tiks noslēgts katra gada 31. decembrī. 

 

 Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

Dina Abaja
Valdes locekle, pilnvarotā persona
Tālrunis: +371 27832796
E-pasts:
dina.abaja@balticregroup.com

Pielikumi