Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca, AS (097900BHBZ0000065239)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-10-25 15:30:19
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” (turpmāk tekstā – DLRR) valdes viedoklis par sabiedrības obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un tā ietekmi uz sabiedrības interesēm

 2017.gada 23. oktobrī DLRR akcionārs OÜ Lokomotiiv Investeeringud izteica obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu (turpmāk tekstā – Piedāvājums) par DLRR akcijām. Piedāvājums tika izteikts saskaņā ar Finanšu un Kapitāla Tirgus Komisijas (turpmāk – FKTK) 2017. gada 17. oktobra lēmumu Nr.168. Izteiktā Piedāvājuma vienas akcijas cena ir EUR 0,44.

 DLRR valde ir izvērtējusi Piedāvājumu un uzskata izteikto Piedāvājumu par atbilstošo Finanšu instrumentu tirgus likuma noteikumiem.

 Izvērtējot Piedāvājumu, valde pārbaudīja, vai piedāvātā cena atspoguļo DLRR akciju patieso vērtību. Valdes skatījumā Piedāvājums ar vienas akcijas cenu EUR 0,44 atspoguļo DLRR akciju patieso vērtību. Valde norāda, ka obligāto atpirkšanas piedāvājumu cenu Latvijā regulē Finanšu instrumentu tirgus likuma 74. pants.

 OÜ Lokomotiiv Investeeringud izteiktais Piedāvājums neietekmēs DLRR nodarbinātības politiku - DLRR darbinieki saglabā darbavietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem. Tā pat šis Piedāvājums neietekmēs DLRR darbības stratēģijas, kā arī nākotnes plānu realizāciju, nav paredzēts mainīt esošo darbības profilu vai atrašanās vietu.

 Tādējādi valde uzskata, ka šis Piedāvājums ir DLRR interesēs.

 

Natālija Petrova

valdes locekle

  1. 65404420, petrova@dlrz.lv
Pielikumi