Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas SIA ”Baltic Dairy Board” padomes sastāvā
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-09-22 15:28:16
Versijas komentārs
Teksts

Ar 2017. gada 21. septembra ārkārtas dalībnieku sapulces lēmumu tiek veiktas izmaiņas SIA “Baltic Dairy Board” padomes locekļu sastāvā:

  1. No  padomes sastāva tiek izslēgts padomes priekšsēdētāja vietnieks Gatis Jurisons;
  2. Tiek apstipināts jaunais padomes priekšsēdētaja vietnieks Edvīns Samulis.

Edvīns Samulis pēdējos 3 gadus strādājis uzņēmumā SIA “Baltic Dairy Board” par izpilddirektoru. Trīs gadu laikā iesaistījies visās uzņēmuma struktūrvienībās un optimizējis to darbību. Galvenie darba pienākumi ir bijuši saistīti ar uzņēmuma izejvielas iepirkšanu un produkcijas pārdošanu. Kā arī līdzdarbojies uzņēmuma  naudas plūsmas un budžeta plānošanā. Katru gadu  pārstāvējis uzņēmumu  starptautiskas pārtikas izstādes, kuru laikā uzņēmums parakstījis jaunus līgumus un uzlabojis attiecības ar esošajiem/jauniem klientiem. No 2016. gada oktobra sāk strādāt par SIA “Baltic Dairy Board”  uzņēmumā par tirdzniecības direktoru un galvenie pienākumi ir saistīti gan ar uzņēmuma izejvielas iepirkšanu, gan visas uzņēmuma saražotās produkcijas pārdošanu.

 

         Papildu informācija:
         Ilona Kazāka
         valdes locekle
         Tālrunis +371 28344991
         E-pasts: ilona@bdb.lv

Pielikumi