Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS “Latvijas kuģniecības” padomes un valdes sastāvos
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-09-20 10:58:09
Versijas komentārs
Teksts

Iekšējā informācija

Otrdien, 19. septembrī, AS “Latvijas kuģniecība” (LK) Padome atkārtoti par Padomes priekšsēdētāju pārvēlēja Vladimiru Egeru (Vladimir Egger), savukārt par Padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēja Kristoferu Džeimsu Kernonu (Christopher James Kernon). Par jauno valdes locekli tika ievēlēts Pols Malholands (Paul Mullholland), kurš stājas K. Dž. Kernona vietā, kurš no valdes locekļa amata atkāpās.

Kristoferam Džeimsam Kernonam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze kuģošanas sektorā. Kopš 2003. gada viņš bija atbildīgs par fraktēšanas projektu vadību “Vitol” grupā, taču kopš 2017. gada 1. septembra viņš ir Vitol Shipping Group vadītājs. Viņš ir ieguvis inženiera bakalaura grādu Flotes arhitektūrā Ņūkāstlas Universitātē. K. Dž. Kernons bija LK valdes loceklis no 2011. gada februāra līdz 2017. gada septembrim. K. Dž. Kernona īpašumā nav AS “Latvijas kuģniecība” akciju.

Polam Malholandam ir gandrīz 18 gadu pieredze enerģētikas sektorā, un kopš 2006. gada viņš ir vecākais juriskonsults “Vitol” grupā. Augstāko izglītību P. Malholands ir ieguvis Varvikas universitātē. P. Malholanda īpašumā nav AS “Latvijas kuģniecība” akciju.

 

Par AS “Latvijas kuģniecība”

AS “Latvijas kuģniecība” Koncernam (Nasdaq Riga: LSC1R) pieder 16 kuģi vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK meitas uzņēmums LSC “Shipmanagement” papildus tehniski pārvalda vēl 9 kuģus, kopumā vadot 25 kuģu lielu floti. LK Koncerna flotes vidējais vecums ir 9 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

 

Artis Ozoliņš, komunikācijas konsultants
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-26179051
E-pasts: AOzolins@golin.com
www.lk.lv

Pielikumi