Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par informāciju, kas tiks sniegta šodienas vebinārā
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-09-07 09:54:41
Versijas komentārs
Teksts

Šodien, 7. septembrī plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika) AS „Latvenergo” rīko virtuālo konferenci. Virtuālās konferences ietvaros AS „Latvenergo” Finanšu direktors Guntars Baļčūns analizēs Latvenergo koncerna 2017. gada 6 mēnešu finanšu rezultātus, kā arī informēs par aktualitātēm koncernā. Kā viena no aktualitātēm vebinārā tiks skatīts jautājums par šī gada 29. augustā Ministru kabineta atbalstīto daļēju valsts atbalsta nākotnes saistību atpirkšanu no AS „Latvenergo” attiecībā uz tās īpašumā esošajām koģenerācijas elektrostacijām Rīgas TEC.

Informācija par pieslēgšanos vebināram pieejama - https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=789316&messageId=992997.

Papildu informācija:
Jānis Irbe
Finanšu un kredītu vadības direktors
Tālrunis: +371 67 728 239
E-pasts: investor.relations@latvenergo.lv

www.latvenergo.lv

Par Latvenergo
Latvenergo koncerns ir lielākais energoapgādes pakalpojumu sniedzējs Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades aktīvu nomu. Latvenergo koncerns ir elektroenerģijas pārdošanas līderis Baltijā. AS “Latvenergo” vairākus gadus ir atzīta par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody’s AS „Latvenergo” ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa2/stabils.

Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS “Latvenergo” (elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un pārdošana) un meitassabiedrības – AS “Latvijas elektriskie tīkli” (pārvades aktīvu noma), AS „Sadales tīkls” (elektroenerģijas sadale), Elektrum Eesti, OÜ (elektroenerģijas pārdošana Igaunijā), Elektrum Lietuva, UAB (elektroenerģijas pārdošana Lietuvā), AS “Enerģijas publiskais tirgotājs” (elektroenerģijas obligātā iepirkuma administrēšana) un SIA “Liepājas enerģija” (siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošana, pārvade, sadale un pārdošana Liepājā).

Pielikumi