Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas Gāze” aicina uz uzņēmuma virtuālo konferenci par uzņēmuma reorganizāciju un citām aktualitātēm
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-08-03 15:35:04
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvijas Gāze” aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē (vebinārā) 14. augustā plkst. 13:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas – detalizēta informācija sniegta zemāk.

Virtuālajā konferencē  ar jums tiksies AS "Latvijas Gāze" valdes locekle Zane Kotāne.

Vebināra ietvaros Zane Kotāne iepazīstinās vebināra dalībniekus ar AS “Latvijas Gāze” aktualitātēm, kā arī sniegs informāciju par uzņēmuma otro reorganizācijas posmu, kurā tiks nodalīti sadales pakalpojumi, izveidojot uzņēmumu AS "Gaso". Pēc prezentācijas tiks sniegtas atbildes uz vebināra dalībnieku jautājumiem. Vebinārs notiks latviešu valodā. Savukārt, ja ir nepieciešamība komunicēt angļu valodā, tad aicinām pievienoties vebināram plkst. 15:00, kas noritēs angļu valodā.

Jautājumu iesniegšana
Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš līdz 13. augustam uz e-pastu: eva.dzerve@nasdaq.com vai uzdot tos portālā naudaslietas.lv.

Pievienošanās nosacījumi
Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.
Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: http://ej.uz/vebinars_LG.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk, piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.

Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs sniedz iespēju klausītājiem saņemt informāciju no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē, atrodoties jebkurā vietā, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: www.nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi-3/vebinari-2/.
 

Vinsents Makaris
Investoru attiecību vadītājs
Tel. + (371) 67 369 144
E-pasts: IR@lg.lv

Pielikumi