Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Darbu „Olainfarm” valdē sāk Vladimirs Krušinskis
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-06-22 15:46:53
Versijas komentārs
Teksts

Darbu „Olainfarm” valdē sāk Vladimirs Krušinskis

2017.gada 12.jūnijā, AS “Olainfarm” padome pieņēma lēmumu ievēlēt uzņēmuma valdes locekļa amatā Vladimiru Krušinski.

Vladimirs Krušinskis ir AS “Olainfarm” Tehniskā departamenta direktors ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbā ražojošos uzņēmumos. V.Krušinskis pievienojās AS “Olainfarm” 2012.gadā. Pirms tam strādājis AS “Rīgas Farmacitiskā fabrika”. Vladimirs Krušinskis ir ieguvis inženierzinātņu bakalaura grādu. Viņam nepieder uzņēmuma akcijas.

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

         Papildu informācija:
         Salvis Lapiņš
         AS „Olainfarm“ valdes loceklis
         mob. tālr. +37126448873
         e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi