Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“LSC Shipmanagement” tehniskajā pārraudzībā esošo floti papildina 25. tankeris – “Elandra Falcon”
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-06-16 16:59:36
Versijas komentārs
Teksts

Piektdien, 16. jūnijā, Dienvidkorejā AS “Latvijas kuģniecība” meitas uzņēmums SIA “LSC Shipmanagement” (LSCSM) papildinājis savu pilnā tehniskajā pārraudzībā esošo floti ar jaunbūvi kuģi “Elandra Falcon”. Jaunais tankeris “Elandra Falcon” ir paredzēts naftas produktu pārvadājumiem. Tā kopējais garums ir 268.25 metri un kravnesība – 157 000 tonnas.

“Esmu gandarīts, ka esam spējīgi paplašināt savu tehniskajā pārraudzībā esošo floti, kas nozīmē, ka turpmāk varēsim piedāvāt plašāku pakalpojumu klāstu mūsu klientiem. Šis ir 25 LSCSM tehniskajā pārvaldībā esošais kuģis, un redzam, ka tehniskajā pārvaldībā esošo floti varam palielināt arī turpmāk. Līdz ar flotes paplašināšanos aicinām darbā jaunus darbiniekus uz Oil/Chemical tankeriem - gan virsniekus, gan klāja un mašīntelpas ierindas sastāvu, lai arī turpmāk varētu nodrošināt mūsu klientiem profesionālus kuģniecības pakalpojumus atbilstoši starptautiskajiem kvalitātes standartiem,” izceļ AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup).

Tankeris “Elandra Falcon” ir būvēts Dienvidkorejā kuģu būves kompānijā “Sungdong Shipbuilding LTD” un ir otrais šogad LSCSM tehniskajā pārvaldībā nodotais tankkuģis. 19. aprīlī tehniskajā pārvaldībā esošajai flotei pievienojās tankkuģis “Elandra Eagle”.

 

Par AS “Latvijas kuģniecība”

AS “Latvijas kuģniecība” Koncernam (Nasdaq Riga: LSC1R) pieder 16 kuģi vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK meitas uzņēmums LSC “Shipmanagement” papildus tehniski pārvalda vēl 9 kuģus, kopumā vadot 25 kuģu lielu floti. LK Koncerna flotes vidējais vecums ir 9 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

 

Artis Ozoliņš, komunikācijas konsultants
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-26179051
E-pasts: AOzolins@golin.com
www.lk.lv

Pielikumi