Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika laiž klajā inovatīvu IoT vides monitoringa risinājumu - Aranet
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-05-26 11:59:25
Versijas komentārs
Teksts

Viens no vadošajiem mikroviļņu radio iekārtu ražotājiem, SAF Tehnika AS, radījis viedo vides uzraudzības produktu līniju Aranet.

Aranet piedāvā bezvadu industriālos lietu interneta (IoT) temperatūras un mitruma uzraudzības risinājumus dažādu jomu uzņēmumiem. Produktu klāstā ietilpst divi risinājumi - Aranet MINI, lokālai vides uzraudzībai, un Aranet PRO, kas paredzēts vides uzraudzībai plašā teritorijā.

“Aranet ir mūsu mēģinājums iekarot jaunus tirgus,” norāda SAF Tehnika Valdes locekle, Finanšu direktore Zane Jozepa, piebilstot: “IoT segments šobrīd uzņem apgriezienus visā pasaulē, pēc tā ir pieprasījums kā privātajā tā korporatīvajā sektorā. Aranet ir ne vien konkurētspējīgs cenas ziņā, bet arī inovatīvs un unikāls virknē parametru.”

Aranet sastāv no bāzes stacijas un bezvadu sensoriem. Sensori mēra temperatūru un gaisa mitrumu, kā arī apkopo datus un piedāvā virkni iespēju šos datus analizēt speciāli izstrādātā programmatūrā. Sensori veidoti izturīgi un paredzēti izvietošanai kā iekštelpās, tā dabā. IP42 mitrumizturības klase nodrošina stabilu darbību arī augsta gaisa mitruma apstākļos.

Sensoriem ir īpaši zems enerģijas patēriņš, kas ļauj tiem darboties līdz pat 10 gadiem bez bateriju nomaiņas. Lietotājs var pievienot līdz pat 100 sensoriem vismaz 3 km tiešās redzamības attālumā no bāzes stacijas.

Aranet PRO komplektācijā ietilpst arī bezmaksas programmatūra. Tā ir viegli lietojama un ļauj analizēt un salīdzināt saņemtos datus izmantojot datoru, planšetdatoru vai viedtālruni.

Aranet piedāvā vides uzraudzības risinājumus tādām industrijām kā, pārtikas ražošanas uzņēmumiem, lielveikaliem, noliktavām un loģistikas uzņēmumiem, muzejiem un izstāžu galerijām, viesnīcām un restorāniem, lauksaimniecības uzņēmumiem, datu centriem un citiem.

Apmeklējiet www.aranet.com, lai uzzinātu vairāk par SAF Tehnika jaunāko produktu.

  

Par uzņēmumu

AS SAF Tehnika ir viens no vadošajiem mikroviļņu radio iekārtu ražotājiem pasaulē. SAF Tehnika akcijas tiek kotētas Nasdaq Riga fondu biržas oficiālajā sarakstā(SAF1R). AS SAF Tehnikas atbilst ISO sertifikācijas standartiem, uzņēmuma produkti sertificēti atbilstoši FCC, ETSI, IC un RUS standartiem. AS SAF Tehnika ražotie radio darbojas diapazonā no 200MHz līdz 38GHz licencētajās frekvencēs, kā arī 17 un 24GHz nelicencētajās frekvencēs.  SAF Tehnikas produkti tiek pilnībā izstrādāti un ražoti Eiropas Savienībā.  Uzņēmuma produkcija tiek izplatīta vairāk nekā 130 valstīs visā pasaulē.

 

 

Kontakti

Edgars Dudko, Mārketinga nodaļas vadītājs

SAF Tehnika

Phone: +371 27742646

E-mail: edgars.dudko@saftehnika.com

Pielikumi