Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA “Baltic Dairy Board” ārkārtas dalībnieku sapulcē 2017. gadā 9. maijā pieņemtie lēmumi
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-05-12 16:07:52
Versijas komentārs
Teksts

SIA "Baltic Dairy Board"  ārkārtas dalībnieku sapulcē 2017. gada 9. maijā tika pieņemti šādi lēmumi:

1.      Revīzijas komitejas ievēlēšana

Ievēlēta revīzijas komiteja trīs revīzijas locekļu sastāvā uz 3 gadiem:

  •        Ingura Doble – ievēlēta ar  100% dalībnieku balsīm
  •        Ivo Līdums- ievēlēts ar  100% dalībnieku balsīm
  •        Edgars Cimermanis - ievēlēts ar  100% dalībnieku balsīm

Ingura Doble, neatkarīgais revīzijas komitejas loceklis, LR Zvērināts revidents kopš 2008.gada ar lielu pieredzi gada pārskatu un konsolidēto gada pārskatu sagatavošanā, kontrolē un revīzijā, dažādu profilu uzņēmumiem un dažādu nozaru t.sk. arī pārtikas nozares uzņēmumiem, tādiem kā ražotāji, tirgotāji un inovāciju veicēji. Praktiska pieredze regulāri tiek papildināta ar teorētiskajām zināšanām, tās nododot tālāk pārējiem nozares speciālistiem – grāmatvežiem semināros un publikācijās.

Ivo Līdums, neatkarīgais revīzijas komitejas loceklis.  Kopš 2016. gada 28. aprīļa ir Baltic Dairy Board padomes loceklis un  pēdējo 4 gadu darba pieredze ir saistīta ar SIA “Riela Latvia” un SIA “ILM” uzņēmuma vadību, budžeta plānošanu un sekošanu līdzi tā izpildei, veicinot  ilglaicīgu sadarbību ar esošajiem un potenciālajiem ārvalstu sadarbības partneriem. Sagatavot pārskatus un atskaites par tirdzniecības rezultātiem, izstrādāt piedāvājumus, tehniskās specifikācijas, slēgt līgumus, vadīt projektus, sadarboties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem.

Sadarbībā ar SIA “Vides Bioenerģētikas un biotehnoloģijas kompetences centru” sekmīgi piedalījies zinātniskajās aktivitātēs, inovatīva produkta izstrādes grupā, vadījis komunikāciju starp pasūtītāju un pētniekiem, organizēt atskaites sapulcēs, kā arī dalību starptautiskajās izstādēs un konferencēs.

Pašreiz studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes doktorantūras studiju programmā - Pārtikas zinātne

Edgars Cimermanis, neatkarīgais revīzijas komitejas loceklis.  Šobrīd ir SIA "ZGI Capital" un SIA "ZGI Real Estate" investīciju direktors, atbildīgs par veikto riska kapitāla un nekustamā īpašuma ieguldījumu uzraudzību, kā arī jaunu investīciju iespēju apzināšanu, izpēti un realizēšanu. Pašlaik ieņem arī finanšu direktora amatu AS "Mārupes Metālmeistars", kur veic uzņēmuma finanšu kontroli, budžeta plānošanu un sekošanu līdzi tā izpildei, kā arī citu finanšu un stratēģisko jautājumu risināšanu. Iepriekš piecu gadu darba pieredze starptautiskajā audita un biznesa konsultāciju kompānijā SIA "KPMG Baltics", kur bija atbildīgs par finanšu konsultāciju sniegšanu dažādu industriju uzņēmumiem, tai skaitā pārtikas nozarē.

Absolvējis Rīgas Ekonomikas Augstskolu (Stockholm School of Economics in Riga). Pašlaik iegūst arī starptautisko CFA (Chartered Financial Analyst) grādu finanšu analīzē.

2. Zvērināta revidenta ievēlēšana 2017. gada pārskata revīzijai

2017. gada pārskata revīzijai, ar 100% sapulces dalībnieku balsīm “par”, ievēlēta zvērināta revidenta komercsabiedrība SIA “Orients Audit & Finance”, Reģ.Nr. 50003597621, LZRA ar licences  Nr. 28.

         Papildu informācija:
         
         Ilona Kazāka
         valdes locekle
         Tālrunis +371 28344991
         E-pasts: ilona@bdb.lv

Pielikumi