Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “HansaMatrix” kopīgi ar “AIF Imprimatur Capital Technology Venture Fund“ piešķir 799 tūkstošu EUR nākamā soļa investīcijām SIA “LightSpace Technologies”
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-05-09 08:50:43
Versijas komentārs
Teksts

2017. gada 21. aprīlī AS “HansaMatrix” parakstījusi līgumu ar KS “AIF Imprimatur Capital Technology Venture Fund”, par nākamās investīciju kārtas 799 365 eiro apmērā piešķiršanu  SIA “LightSpace Technologies”. Šajā investīciju kartā AS “HansaMatrix” piedalās ar 649 635 eiro un pēc investīciju kārtas palielina savu līdzdalību pamatkapitālā līdz 33.07%.

Saņemtās investīcijas “LightSpace Technologies” izmantos optiski dziļu volumetrisku 3D attēlu displeju tehnoloģiju attīstībai un sadarbības ar klientiem attīstībai. “LightSpace Technologies” attīsta unikālu telpisku 3D attēlu displeju tehnoloģiju ar pielietojumiem medicīnā, zinātnē un AR/MR tehnoloģijās.

Investīciju finansēšanai “HansaMatrix” AS izmantos ārējās investīcijas, kas tika saņemtas jaunā kapitāla piesaistes procesā, kotējot Sabiedrību, un akcionāra aizdevuma atmaksu.

 

Kontakti investoriem un medijiem:

Zanda Lapāne,

Valdes priekšsēdētāja asistente
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: 
invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

 

Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.


Pielikumi