Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Citadele banka” padomē darbu sāk Ketrīna Eštone
Emitents Citadele banka, AS (2138009Y59EAR7H1UO97)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-05-08 10:44:26
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir apstiprinājusi AS “Citadele banka” padomē jaunu locekli – Baronesi Ketrīnu Eštoni (Baroness Catherine Ashton). Jaunievēlētā padomes locekle savus amata pienākumus sāk pildīt no 2017. gada 3. maija.

“Baroneses Eštones starptautiskā pieredze noteikti papildinās un stiprinās Citadeles padomes locekļu kompetenci. Citadeles valde ar prieku gaida sadarbību ar Baronesi Eštoni - viņas zināšanas un dziļā izpratne daudzās jomās bankai ir liels ieguvums. Mēs viņu laipni aicinām mūsu komandā,” saka bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

Baronese Eštone ir kalpojusi kā Eiropas Savienības augstā pārstāve ārpolitikas un drošības jomā no 2009. līdz 2014. gadam. Šajā laikā viņa ir apmeklējusi vairāk nekā 100 valstis, vadot diplomātiskās misijas. Viņa bija ANO Drošības Padomes atbildīgā pārstāve pārrunās ar Irānu un noslēdza pārrunas starp Serbiju un Kosovu. Šobrīd Baronese Eštone strādā par padomnieci un lektori.

Ketrīna Eštone pievienosies Citadeles padomei, kurā šobrīd ir Tims Kolinss, Elizabete Kritčlija, Lorenss Lavīns, Džeims L. Balsili, Danandžajs Dvivedi, Karīna Saruhanjana, Nikolas Hāgs un Klāvs Vasks.

Baronesei Eštonei nepieder AS "Citadele banka" akcijas.

 

         Ilona Frīdmane
         Investoru attiecību vadītāja
         Tālrunis: +371 67010183
         E-mail: IR@citadele.lv

Pielikumi