Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltic Dairy Board ar biotehnoloģiskām metodēm ir nonācis līdz rūpnieciskai superprodukta – galacto-oligosaharīda(GOS)ražošanai
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-05-02 13:01:30
Versijas komentārs
Teksts

Intensīvu pētījumu un izmēģinājumu rezultātā SIA Baltic Dairy Board ar biotehnoloģiskām metodēm ir nonācis līdz rūpnieciskai superprodukta – galacto-oligosaharīda (GOS) ražošanai pulvera veidā, tādējādi pievienojoties nelielajam uzņēmumu skaitam pasaulē, kuri spēj šo produktu saražot pulvera veidā ar augstu tīrības pakāpi.

Šis produkts ir ar spēcīgām prebiotiskām un imunitāti stiprinošām īpašībām, tādēļ ir plaši pielietojams dažādās ar pārtiku saistītās nozarēs un produktos. Vislielākais tirgus un noiets galacto-oligosaharīdiem (GOS)  ir kā piedeva zīdaiņu pārtikā, kā arī, arvien vairāk, GOS pulveris  tiek izmantots kā piedeva augstākās kvalitātes barības maisījumos priekš mājdzīvniekiem, teļiem, vistām, sivēniem utt.

Sīkāka pamatinformācija par GOS pieejama:      https://en.wikipedia.org/wiki/Galactooligosaccharide

         Papildu informācija:
         Ilona Kazāka
         valdes locekle
         Tālrunis +371 28344991
         E-pasts: ilona@bdb.lv

Pielikumi