Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Darbu AS “HansaMatrix” padomē no jauna sāks Gundars Strautmanis.
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-04-28 16:38:42
Versijas komentārs
Teksts

AS “HansaMatrix” kārtējā akcionāru sapulcē 2017. gada 27. Aprīlī tika ievēlēts jauns padomes sastāvs, kurā no jauna ievēlēts Gundars Strautmanis. Lēmums stājas spēkā pēc reģistrācijas Komercreģistrā.

Dr.habil.sc.ing., Prof. Gundars Strautmanis ir pieredzējis nozares profesionālis un nozīmīgs papildinājums Sabiedrības padomē.

Viņa pašreizējie amati ir  Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras Pirmais Viceprezidents; Eiropas Ekonomikas un Sociālo lietu Komitejas ( EESK) loceklis un divu EESK struktūru- Darba devēju Grupas un Industriālās attīstības ( CCMI ) biroju loceklis; kā arī Lattelecom SIA GID ārštata padomnieks.

Iepriekšējā darba pieredze – Lattelecom SIA Prezidents – Direktoru Padomes priekšsēdētājs; Latvijas Mobīlais Telefons, Padomes priekšsēdētāja vietnieks; uzraudzības padomes loceklis EUTELSAT, un citi.

Izglītība – inženiera izglītība Rīgas Politehniskajā Institūtā, aspirantūra Maskavas Elektronikas Tehnoloģijas institūtā. Papildus biznesa izglītība - Jorkas Universitāte (Kanādā), Masteri Universitāte, Kolumbijas Universitātes Biznesa skola  ( ASV ).

Dr. Gundars Strautmanis ir saņemis vairākus Valsts apbalvojumus.

Gundars Strautmanis būs neatkarīgs padomes loceklis. Viņam nepieder AS “HansaMatrix” akcijas.

Kontakti investoriem:

Zanda Lapāne,

Valdes priekšsēdētāja asistente
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: 
invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

 

Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi