Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS HansaMatrix noslēdz līgumu ar CFLA par jaunas pilot ražotnes izveides finansēšanas grantu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-04-18 13:14:55
Versijas komentārs
Teksts

AS HansaMatrix ir parakstījis līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par Eiropas Savienības fondu projekta Nr:1.2.1.4/16/A/021 “Volumetrisku trīs dimensiju attēlu veidošanas iekārtu un to sastāvdaļu eksperimentālās ražošanas izveide” īstenošanu.

Kopējais projekta finansēšanas apjoms – 2.899 miljoni EUR, no kuriem ES un Latvijas valdības atbalsta summa ir 1.015 miljoni EUR. Pārējā projekta daļa tiks finansēta no sabiedrības pašas un banku aizņēmumu resursiem. Detalizēta informācija sekos tiklīdz tā būs pieejama. Projektu paredzēts ieviest pa soļiem trīs gadu: 2017. – 2019. periodā.

Projekta ieviešanas rezultātā AS HansaMatrix izveidos pilot ražošanas tehnoloģijas augstākas komplicētības optisko produktu ražosanai, kas papildus elektroniskajām shēmām, ietvers arī  precīzu mehānisku un optisku plastmasu detaļu ražošanu.    
 


Kontakti investoriem un medijiem:

Zanda Lapāne,

Valdes priekšsēdētāja asistente
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com


Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi