Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS” Latvijas balzams” iesniedz Ekonomikas ministrijai investīciju projekta pie-teikumu un pretendēs uz atbalstāma projekta statusu
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-03-24 14:15:16
Versijas komentārs
Teksts

 

  AS “Latvijas balzams” ir iesniegusi Ekonomikas ministrijas izvērtēšanai investīciju projekta pieteikumu, lai pretendētu uz atbalstāma investīciju projekta statusu un izmantotu likumā noteikto UIN atlaidi.  

“Projekta kopējās izmaksas tiek lēstas 23 miljonu eiro apmērā, un atbalsta gadījumā uzņēmums plāno realizēt vērienīgu ražotnes modernizācijas un rekonstrukcijas pro-jektu Rīgā, A.Čaka ielā 160,” – informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Intars Geidāns.

Realizējot šo investīciju projektu, “Latvijas balzams” uzlabotu savu konkurētspēju un pozīcijas reģiona ražotāju vidū, jo pieaugošās darbaspēka, loģistikas un ražošanas izmaksas, ar kuriem saskaras vadošais Latvijas eksportētājs, ir riski, kas pieprasa ilg-termiņa risinājumus.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs uzsver, ka  projekta realizācija būs iespējama tikai pie nosacījuma, ka tas tiks atbalstīts no valsts un attiecīgi saņems uzņēmumu ienākuma nodokļu atlaidi,  un citus atvieglojumus, ko paredz  MK noteikumi „Atbalstāmo investīciju projekta apstiprināšanas un īstenošanas kārtība”.


Papildu informācija:
Dana Hasana
AS “Latvijas balzams” komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 67011711
Mob.:+371 26355895
E-pasts: dana.hasana@amberbev.com
www.lb.lv

Pielikumi