Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Kārtējās akcionāru pilnsapulces protokols
Emitents PATA Saldus, AS (iepriekšējais nosaukums - Saldus mežrūpniecība, AS) (529900B6BX2C1KFI6P75)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-20 09:53:30
Versijas komentārs
Teksts
Akciju sabiedrības „Saldus mežrūpniecība”
kārtējās akcionāru pilnsapulces protokols
Vērtspapīru ISIN kods: LV0000100154
 
Saldū                                                                                                                                                          2008.gada 19.maijā
Sapulci sasauc a/s „Saldus mežrūpniecība” valde, paziņojums par akcionāru pilnsapulces sasaukšanu izsūtīts 2008. gada 18. aprīlī.
Piedalās akcionāri: SIA „Saldus mežrūpniecības uzņēmums”, kuru pārstāv Alvis Spārns, L SEZ SIA „Laskana”, kuru pārstāv tās prezidents Gunvaldis Vēsmiņš, Ivars Feikners, Gunta Zoltnere, Alvis Spārns, Jānis Bertrāns, Māris Elleris, Gundars Maurs, Edgars Gailītis.
Sapulci atklāj A/S „Saldus mežrūpniecība” valdes priekšsēdētājs J.Bertrāns informējot par to, ka akcionāru pilnsapulcē pārstāvētas 269 059 balsstiesīgās akcijas jeb 69,5% no kopējo reģistrēto akciju skaita.
J.Bertrāns uzaicina pilnsapulces dalībniekus no klātesošo vidus izvirzīt kandidātus sekojošiem amatiem:  balsu skaitīšanas komisiju (1 cilvēka sastāvā), pilnsapulces vadītājs un protokolists, kā arī ierosina izveidot  komisiju pilnsapulces protokola pareizības apstiprināšanai (2 cilvēku sastāvā).
J. Bertrāns ierosina par balsu skaitītāju G. Zoltneri, pilnsapulces vadītāju ievēlēt J.Bertrānu, par protokolistu G. Mauru un par akcionāru pilnsapulces protokola pareizības apstiprinātājiem ievēlēt I.Feikneru un A. Spārnu. Tā kā citi priekšlikumi netiek izteikti, tad J.Bertrāns aicina balsot par iepriekš minēto kandidātu apstiprināšanu. Par šo izteikto priekšlikumu tiek nobalsots vienbalsīgi „par”, ieceļot par:
balsu skaitītāju                                                         G.Zoltnere;
pilnsapulces vadītāju                                                  J.Bertrānu;
protokolistu                                                              G.Mauru;
 
1. protokola pareizības apstiprinātāju                   I.Feikneru;
2. protokola pareizības apstiprinātāju                   A. Spārnu.
Sapulces vadītājs iepazīstina ar pilnsapulces darba kārtību:
1) A/s valdes ziņojums par 2007. gada darbības rezultātiem.
2) Zvērinātas revidentes ziņojums.
3) 2007 gada pārskata apstiprināšana.
4) Priekšlikumi par 2007. gada peļņas sadali.
5) Padomes un valdes atbrīvošana no atbildības par 2007. gadu.
6) 2008. gada saimnieciskās darbības plāna un budžeta apstiprināšana.
7) Zvērināta revidenta apstiprināšana.
 
Pilnsapulces vadītājs aicina balsot par piedāvāto darba kārtību:
„par” – 269 059 balsis
„pret” – nav
vienbalsīgi tiek apstiprināta pilnsapulces darba kārtība.
 
  1. A/S „Saldus mežrūpniecība” valdes priekšsēdētājs J.Bertrāns nolasa valdes ziņojumu par 2007. gada darbības rezultātiem (tas pats, kas gada pārskatā). Visiem klātesošiem akcionāriem ir iespēja iepazīties ar 2007. gada a/s „Saldus mežrūpniecība” un a/s „Saldus mežrūpniecība” konsolidēto gada pārskatu. Bilanci, peļņas-zaudējumu u.c. gada pārskatā ietilpstošām sadaļām.
2.        A/S „Saldus mežrūpniecība” valdes priekšsēdētājs J.Bertrāns klātesošos akcionārus iepazīstina ar zvērinātas revidentes Nellijas Pagrabnieces ziņojumiem, to nolasot(tas pats, kas gada pārskatos).
3.        J. Bertrāns ierosina akcionāriem apstiprināt a/s „Saldus mežrūpniecība” un a/s „Saldus mežrūpniecība” konsolidēto gada pārskatu.
„par” – 269 059
„pret” – nav
vienbalsīgi tiek apstiprināts A/S „Saldus mežrūpniecības” 2007.gada pārskats un a/s „Saldus mežrūpniecība” konsolidētais gada pārskats.
4.        J. Bertrāns ierosina 2007. gada peļņu 409 126 Ls novirzīt uzņēmuma rezervēs tālākai attīstībai. Citi priekšlikumi no akcionāru vidus nav. Pilnsapulces vadītājs aicina nobalsot par peļņas sadali  409 126 Ls, novirzot uzņēmuma rezervēs tālākai attīstībai:
„par” – 168 404
„pret” – 100 655
 
Ar 168 404 balsīm tiek nolemts 2007. gada peļņu 409 126 Ls sadalīt, novirzot uzņēmuma rezervēs tālākai attīstībai.
5.        Pilnsapulces vadītājs rosina nobalsot par padomes un valdes locekļu atbrīvošanu no atbildības par 2007.gada saimniecisko darbību:
„par” – 269 059
„pret” – nav
vienbalsīgi tiek nolemts atbrīvot A/S „Saldus mežrūpniecība” padomes un valdes locekļus no atbildības par 2007.gada saimniecisko darbību.
 
6. Valdes priekšsēdētājs J. Bertrāns iepazīstina klātesošos akcionārus ar 2008. gada saimnieciskās darbības plānu pēc apjoma un naudas izteiksmē par galveniem darbības veidiem, t.i., mežizstrāde, koksnes pārstrāde.
2008. gada neto apgrozījums no pamatdarbības plānots 10 740 236Ls, peļņa pēc nodokļiem 255 833 Ls.
Pilnsapulces vadītājs aicina apstiprināt 2008.gada darbības plānu un budžetu balsojot:
„par” – 156 556
„pret” –112 503
Ar 156 556 balsīm tiek apstiprināts 2008.gada darbības plāns un budžets.
 
7.        J. Bertrāns ierosina apstiprināt zvērinātu revidenti par 2008. gadu Gintu Jaunzemi (SIA „Konsults”), balsojot:
„par” – 269 059
„pret” – nav
 
vienbalsīgi tiek apstiprināts par 2008. gada a/s „Saldus mežrūpniecība” zvērināta revidentu Gintu Jaunzemi (SIA „Konsults”).
 
Pilnsapulces vadītājs J.Bertrāns dod vārdu pārējiem akcionāriem. Tā kā vairāk priekšlikumi un ieteikumi netiek pausti, tad pilnsapulces vadītājs paziņo, ka visi akcionāru pilnsapulces darba kārtības jautājumi ir izskatīti, un pasludina pilnsapulci par slēgtu.
 
Pilnsapulces vadītājs:                  _____________________ /J.Bertrāns/
 
Protokolists:                                  _____________________ /G.Maurs/
 
 
 
Protokola pareizību apstiprinām:
                                                        _____________________ /I.Feikners/
 
                                                        _____________________ /A. Spārns/
Pielikumi