Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ATGĀDINĀJUMS: AS HansaMatrix aicina uz pirmo Kapitāla Tirgus dienu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-02-22 10:13:32
Versijas komentārs
Teksts

Trešdien, 2017. gada 1. martā, AS HansaMatrix (Biržas kods - HMX1R) aicina uz savu pirmo Kapitāla Tirgus dienu. Šādā veidā uzņēmums piedāvā gan esošajiem, gan arī potenciāliem akcionāriem iepazīties ar tā darbību klātienē.

Programmā paredzēta:

  • Vispārējā uzņēmuma prezentācija (būs pieejama arī uzņēmuma paziņojumā), kuru vadīs AS HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis;
  • AS HansaMatrix Padomes locekļa Andra Bērziņa pārskata prezentācija par Latvijas augsto tehnoloģiju “start-up” uzņēmumiem. Andris Bērziņs ir TechHub Rīga līdzdibinātājs un Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas valdes loceklis;
  • Ogres rūpnīcas apskate.
  • Tiešsaites virtuālā konference (vebinārs) par 2016. gada 4. ceturkšņa un 12 mēnešu rezultātiem, kuru vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā;

Kapitāla Tirgus dienas pasākums notiks uzņēmuma ražotnes ēkā Ogrē. Sākums paredzēts 10:00 un plānots, ka dienas kārtība būs pabeigta ap 13:00.

Uz Kapitāla Tirgus dienām tiek aicināti gan esošie akcionāri, gan arī potenciālie  investori. Lūdzam reģistrēties pirms pasākuma, nosūtot informāciju par savu dalību uz zemāk norādīto e-pastu vai zvanot uz zemāk norādīto telefonu (līdz 2017. gada 24. februārim). Reģistrētajiem dalībniekiem tiks nosūtīta plašāka informācija par pasākumu, organizēto transportu no Rīgas uz Ogri un atpakaļ, kā arī detalizētāka Kapitāla Tirgus dienas programma.

Pasākuma prezentāciju valoda – angļu (tiks pieņemti un atbildēti arī jautājumi latviešu valodā). Ierodoties Uzņēmuma ražotnē būs nepieciešams uzrādīt personu identificējošu dokumentu.

Dalībnieki, kuri nevar ierasties uz uzņēmuma organizēto Kapitāla Tirgus dienu klātienē, ir laipni aicināti piedalīties attālināti, pieslēdzoties uzņēmuma organizētajam vebināram, kas norisināsies 2017. gada 1. martā plkst. 12:00.

Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties šeit: http://ej.uz/HMX_webinar_Q42016 . Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un tālākas instrukcijas. Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Aicinām AS HansaMatrix valdes priekšsēdētājam adresētos jautājumus nosūtīt iepriekš, rakstot uz e-pastu eva.dzerve@nasdaq.com.

Kontakti investoriem un medijiem:

Zanda Lapāne,

Valdes priekšsēdētāja asistente
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts:
invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

 

Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi