Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Citadele banka piešķir AS HansaMatrix kredītlīnijas finansējumu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-01-04 14:10:43
Versijas komentārs
Teksts

2016. gada 27. decembrī AS “HansaMatrix” parakstīja līgumu ar AS “Citadele banka” par kredītlīnijas finansējuma piešķiršanu 600 tūkstoši eiro apmērā darba kapitāla palielināšanai. Ar finansējuma piesaisti plānots veicināt pārdošanas apjomu pieaugumu.

“Piešķirtais kredītlīnijas finansējums ļaus mums izpildīt lielāka apjoma pasūtījumus un turpināt palielināt pārdošanas apjomus klientiem industriālajā tirgus segmentā”, informē uzņēmuma AS “HansaMatrix” Valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis.

“Ražojošo uzņēmumu kreditēšana ir viena no bankas Citadele prioritātēm, jo tas nozīmē ražošanas attīstību, jaunas darbavietas, eksporta potenciālu, uzņēmuma, pilsētas un valsts attīstību. Latvijas tautsaimniecībai jebkura veida ražošana ir būtiska, bet šāda pasaules tirgū konkurētspējīga uzņēmuma devums Latvijas eksporta izaugsmei kopumā ir ļoti nozīmīgs”, saka bankas Citadele Uzņēmumu apkalpošanas direkcijas vadītāja Sanita Bajāre.

Kontakti investoriem un medijiem:

Zanda Lapāne,

Valdes priekšsēdētāja asistente
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts:
invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

 

Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi