Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Valdes atzinums
Emitents Rīgas starptautiskā autoosta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-13 11:55:03
Versijas komentārs
Teksts
AS „Rīgas starptautiskā autoosta” valdes atzinums par AS ”Rīgas starptautiskā autoosta” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu.
 
2008.gada 9.maijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS „Rīgas starptautiskā autoosta” akcionāriem SIA „Rīgas satiksme” un Zentai Šīrantei izteikt AS „Rīgas starptautiskā autoosta” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu – 3.63 LVL.
 
AS „Rīgas starptautiskā autoosta” valde ir izvērtējusi akcionāru SIA „Rīgas satiksme” un Zentas Šīrantes izteikto AS „Rīgas starptautiskā autoosta” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.
 
Valde uzskata, ka akcionāru izteiktais obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums un tā īstenošana pozitīvi ietekmēs AS „Rīgas starptautiskā autoosta” darbību, samazinās uzņēmuma izmaksas. Šis akciju atpirkšanas piedāvājums neietekmēs sabiedrības izvirzīto un 17.04.2008. kārtējā akcionāru sapulcē apspriesto galveno uzdevumu izpildi 2008.gadā, kā arī nākotnes plānu realizāciju. Akcionāri nav paredzējuši mainīt esošo uzņēmuma darbības profilu.
 
Akcionāru izteiktais obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums neietekmēs „Rīgas starptautiskā autoosta” nodarbinātības politiku, uzņēmuma darbinieki saglabā darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem.
                       
AS „Rīgas starptautiskā autoosta” akcionāriem ir iespēja izvērtēt akcionāru SIA „Rīgas satiksme” un Zentas Šīrantes izteikto akciju atpirkšanas piedāvājumu un pieņemt brīvu un ekonomiski pamatotu lēmumu, vai to izmantot un pārdot akcijas par piedāvājumā norādīto cenu.
 
 
AS „Rīgas starptautiskā autoosta” Valde
 
Pielikumi