Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par iesniegumu obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanai
Emitents Strenču mežrūpniecības saimniecība, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-07 16:58:16
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 07.05.2008. ir saņēmusi akcionāru pilnvarotās personas SIA ''PATA AB'', akciju sabiedrības ''Strenču mežrūpniecības saimniecība'' akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicēja iesniegumu atļaujas saņemšanai obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanai


Informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu

1. Informācija par piedāvātāju un personām, kas rīkojas saskaņoti ar piedāvātāju vai mērķa sabiedrību, ja iespējams, norādot to attiecības ar piedāvātāju un mērķa sabiedrību:
 SIA ''PATA AB'' reģ. nr. 40003448619, kurai pieder 49.87 % AS ''Strenču mežrūpniecības saimniecība''  pamatkapitāla, un kuru pilnvarojuši šādi akcionāri:
1. Mārtiņš Kvēps- kam pieder 33.21 % no mērķa sabiedrības pamatkapitāla
2. Benita Rinda-kurai pieder 1.18 % no mērķa sabiedrības pamatkapitāla
3. Māris Kannenieks-kam pieder 3.19 % no mērķa sabiedrības pamatkapitāla


2. Akciju atpirkšanas piedāvājuma veids: Obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums
atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 66.panta pirmās daļas 2.punktam.

3. Vienas akcijas atpirkšanas cena pēc prospektā sniegtās informācijas: 1.55 LVL
4. Piedāvājuma termiņš: Akciju atpirkšanas piedāvājumu akciju sabiedrības "Strenču mežrūpniecības saimniecība''  akcionāri var pieņemt trīsdesmit dienu laikā, skaitot no nākamās dienas pēc sludinājuma par akciju atpirkšanas piedāvājumu publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Akciju atpirkšanas piedāvājums ir spēkā tikai pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas lēmuma par atļauju izteikt minēto akciju atpirkšanas piedāvājumu pieņemšanas.

Pielikumi