Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/s Ventspils nafta – jauns finanšu direktors
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-07 16:57:27
Versijas komentārs
Teksts
Par akciju sabiedrības Ventspils nafta finanšu direktoru no 2008.gada maija kļuvis a/s Ventspils nafta valdes loceklis un līdzšinējais investīciju direktors Normunds Staņēvičs. A/s Ventspils nafta jaunais finanšu direktors izglītojies Konkordijas Starptautiskajā universitātē Tallinā, Igaunijā, un ieguvis bakalaura grādu starptautiskajā uzņēmējdarbības vadībā.
 
N.Staņēvičs ir arīa/s Preses nams padomes priekšsēdētājs. Viņa iepriekšējā darba pieredze saistīta ar korporatīvo finanšu konsultācijām vadošiem Latvijas, Baltijas un Krievijas uzņēmumiem, iestādēm un organizācijām. N.Staņēvičs ir Amerikas vērtētāju asociācijas (American Society of Appraisers) biedrs. Kā valdes loceklis N.Staņēvičs darbojies Lielbritānijas tirdzniecības kamerā Latvijā (British Chamber of Commerce in Latvia), veicinot abu valstu uzņēmēju aktīvu sadarbību. Ir līdzautors grāmatai Ekonomikas un finanšu vārdnīca.
A/s Ventspils nafta ir daudznozaru koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde vairākās meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu. A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana, naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem, nekustamo īpašumu pārvalde un apsaimniekošana, poligrāfija, izdevējdarbība un kuģošanas bizness.
 
 
A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa, sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr. 7229793;
 
Pielikumi