Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par 2007.gada pārskatu
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-06 17:22:44
Versijas komentārs
Teksts

Pamatojoties uz Gada pārskatu likumu, Komerclikumu un Finanšu instrumentu tirgus likumu, akciju sabiedrības „Ditton pievadķēžu rūpnīca” akcionāru sapulcē tika ievēlēts revidents sabiedrības 2007.gada pārskata pārbaudei, ar kuru sabiedrības Valde savlaicīgi noslēdza vienošanos par gada pārskata revidēšanu. Nerevidētu finanšu pārskatu par 2007.gada 12 mēnešiem akciju sabiedrība „Ditton pievadķēžu rūpnīca” publicēja savlaicīgi saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma un Rīgas Fondu biržas noteikumu prasībām 2008.gada 28.februārī. Sabiedrības revidentam visi gada pārskata materiāli pārbaudei tika iesniegti savlaicīgi un tas regulāri veic darbu saistībā ar gada pārskata pārbaudi.

Pēc revidenta informācijas gada pārskata pārbaude tiks pabeigta un revidenta ziņojums tiks izsniegts termiņā, kas nodrošina Gada pārskatu likuma 66.panta pimās daļas nosacījumu izpildi. Tiklīdz būs saņemts revidenta ziņojums par 2007.gada pārskatu, sabiedrība to nekavējoties publicēs.

 
AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca”
Valde

 

Pielikumi