Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Latvijas Gāzes akcionāru līdzdalības tiesības Conexus Baltic Grid
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-10-14 12:27:04
Versijas komentārs
Teksts

Vēršam akcionāru uzmanību, ka, iegādājoties Latvijas Gāzes akcijas biržā vai privātā procesā, ar šīm akcijām vienlaikus netiek iegūta līdzdalība uz Latvijas Gāzes reorganizācijas rezultātā jaundibināmo akciju sabiedrību "Conexus Baltic Grid", par kuras dibināšanu akcionāri nobalsoja ārkārtas akcionāru sapulcē 2. septembrī.

Līdz ar to, ja ir vēlme iegādāties vai pārdot līdzdalību jaundibināmajā akciju sabiedrībā "Conexus Baltic Grid", par to ir atsevišķi un tieši jāvienojas ar attiecīgo personu, kura ir iekļauta "Conexus Baltic Grid" akcionāru sarakstā. Savukārt, balstoties uz šādiem darījumiem, veikt izmaiņas “Conexus Baltic Grid” akcionāru sarakstā varēs pēc uzņēmuma nodibināšanas, iesniedzot paziņojumu par akcionāra maiņu (paziņojuma veidlapas un iesniegšanas kārtība tiks publicēta līdz uzņēmuma dibināšanai).

Atgādinām, ka saskaņā ar likuma noteikumiem, līdzdalību "Conexus Baltic Grid" ir ieguvuši tikai tie Latvijas Gāzes akcionāri, kas bija Latvijas Gāzes akcionāri 2. septembrī un kas 2. septembra ārkārtas akcionāru sapulcē balsoja "par" Latvijas Gāzes reorganizāciju vai arī līdz tam brīdim rakstveidā iesniedza paziņojumu par vēlmi kļūt par akciju sabiedrības "Conexus Baltic Grid" akcionāru.

Vinsents Makaris
Tel. + (371) 67 369 144
E-pasts: IR@lg.lv

Pielikumi