Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas starptautiskā autoosta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-04-30 14:59:34
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 29.04.2008. ir saņēmusi Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību ''Rīgas satiksme'', akciju sabiedrības ''Rīgas starptautiskā autoosta'' akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicēja iesniegumu atļaujas saņemšanai obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanai

Informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu

 

1.

Informācija par piedāvātāju un personām, kas rīkojas saskaņoti ar piedāvātāju vai mērķa sabiedrību, ja iespējams, norādot to attiecības ar piedāvātāju un mērķa sabiedrību:

 

 

Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību ''Rīgas satiksme'' (reģ. nr. 40003619950), kam pieder 49.90% sabiedrības akcijas. Sabiedrība pilnvarota izteikt piedāvājumu akcionāres Zentas Šīrantes vārdā, kurai pieder 10 % sabiedrības akciju.

 

2.

Akciju atpirkšanas piedāvājuma veids:

Obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums

atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 66.panta pirmās daļas 2.punktam.

 

3.

Vienas akcijas atpirkšanas cena pēc prospektā sniegtās informācijas:

3.63 LVL

4.

Piedāvājuma termiņš:

Akciju atpirkšanas piedāvājumu akciju sabiedrības "Rīgas starptautiskā autoosta''  akcionāri var pieņemt septiņdesmit dienu laikā, skaitot no nākamās dienas pēc sludinājuma par akciju atpirkšanas piedāvājumu publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Akciju atpirkšanas piedāvājums ir spēkā tikai pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas lēmuma par atļauju izteikt minēto akciju atpirkšanas piedāvājumu pieņemšanas.

 

 

 

 

 

Pielikumi