Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “HansaMatrix” preses konferencē un vebināros sniegtā informācija
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-07-12 09:53:54
Versijas komentārs
Teksts

11. jūlijā AS „HansaMatrix” organizēja preses konferenci medijiem un vebinārus investoriem ar mērķi iepazīstināt plašāk ar uzņēmumu, tā veikto privāto akciju piedāvājumu, uzņēmuma akciju iekļaušanu Nasdaq Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā, kā arī tā nākotnes plāniem.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/HMX_vebin_ieraksts, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama paziņojuma pielikumā.

 

Zanda Lapane
CEO Asistente
Tel: (+371) 6780 0002
e-pasts: invest@hansamatrix.com

 

Par AS HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un pilnu ražošanas pakalpojumu, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citus  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), Uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produkta ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi
20160706_HM_Webinar_LV_Final.pdf (1041.57 kB)