Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltic Dairy Board attīstības plāni 3-5 gadu periodam
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-07-11 08:46:09
Versijas komentārs
Teksts

Informējam, ka 2016. gada 7. jūlijā  Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs kopā ar Lauksaimnieku nevalstisko organizāciju konsultatīvās padomes pārstāvjiem un  8. jūlijā  Ministru prezidents Māris Kučinskis kopā ar Bauskas pašvaldības vadību viesojās  uzņēmuma "Baltic Dairy Board" rūpnīcā Bauskā.

Uzņēmuma vadība iepazīstināja ar Baltic Dairy Board pašreizējo darbību, tostarp plāniem 3 -5 gadu laikā rūpnīcas attīstībā ieguldīt 18 miljonus eiro žāvēšanas torņa būvniecībai un jaunām tehnoloģiskām iekārtām, kā arī ieceri piecu gadu laikā palielināt ražošanas apmēru un sasniegt rūpnīcas pārstrādes jaudu 800-1000 tonnu diennaktī. Tāpat uzņēmums plāno sākt padziļinātu proteīna pārstrādi, ražojot jaunus produktus ar ļoti augstu pievienoto vērtību.

Finansējumu plānots iegūt no bankas aizdevuma, jaunas obligāciju emisijas, stratēģisko vai finanšu  investoru piesaistes, kā arī paša uzņēmuma  ieguldījuma.

Jaunās investīcijas sniegs iespēju nodrošināt uzņēmumā pilna cikla ražošanu, ievērojami samazinot produkta pašizmaksu un vienlaicīgi palielināt konkurētspēju eksporta tirgos.

         Papildu informācija:
         Ilona Kazāka
         valdes locekle
         Tālrunis +371 28344991
         E-pasts: ilona@bdb.lv

Pielikumi