Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Valmieras stikla šķiedra” būvēs ceturto stikla kausēšanas krāsni
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-05-20 16:00:51
Versijas komentārs
Teksts

AS „Valmieras stikla šķiedra” iepriekš ziņoja, ka šī gada 11.maijā tika apturēta darbība vienai no trijām stikla kausēšanas krāsnīm. Šodien, 20.maijā, konkrētās krāsns darbība atjaunota ar 60-70% jaudu no kopējās krāsns kapacitātes, un paredzēts, ka tā darbosies nepilnā režīmā turpmākos 2 mēnešus – līdz 2016.gada augustam. Savukārt augustā tiks veikta krāsns pilnīga pārbūve, lai septembrī tā darbotos ar papildu 30% lielāku kapacitāti.

Ņemot vērā, ka pasaules stikla šķiedras tirgus strauji attīstās un ir pieaudzis pieprasījums pēc dažādiem stikla šķiedras produktiem, ko pierāda produkcijas rekordpasūtījumu apjoms, atbilstoši uzņēmuma 2016.gada investīciju plānam plānots palielināt ražošanas jaudas, uzbūvējot ceturto stikla kausēšanas krāsni Valmierā.

Krāsns izbūvēšanu paredzēts paveikt līdz šī gada jūnija beigām, un tā būs paredzēta unikālam, patentētam stikla veidam pasaulē ar termoizturību 800ºC. Līdz ar šī stikla ražošanu, Valmiera Glass Grupa būs vienīgā uzņēmumu grupa pasaulē, kas spēs piedāvāt tik plašu stikla šķiedras produktu klāstu termoizolācijas tirgum.

 

Par Valmiera Glass Grupu:

AS „Valmieras stikla šķiedra” un tās meitas uzņēmumi (saukta – Valmiera Glass Grupa jeb Grupa) ir viens no vadošajiem stikla šķiedras ražotājiem Eiropā. Valmiera Glass Grupas kompānijas darbojas divos kontinentos trīs pasaules valstīs: Latvijā, Lielbritānijā un Amerikas Savienotajās Valstīs. AS „Valmieras stikla šķiedra” ražotnēm ir vairāk kā astoņdesmit gadu pieredze tekstilpārstrādē un to produkcija ir vērsta uz dažādiem rūpniecības tirgiem. Grupā ietilpst četri uzņēmumi: mātes sabiedrība AS „Valmieras stikla šķiedra” un trīs tās meitas sabiedrības - Valmiera Glass UK Ltd. Lielbritānijā, Valmiera Glass USA Corp. un Valmiera Glass USA Trading Corp. Amerikas Savienotajās Valstīs.

 

 

Kontaktinformācija:
Marika Nīmante
AS „Valmieras stikla šķiedra” mārketinga projektu vadītāja
Tel.: +371 64202276""""""""+371 64202276, +371 26635509""""""""+371 26635509
Fakss: +371 64281216
E-pasts: Marika.Nimante@valmiera-glass.com
Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.valmiera-glass.com
 

You'll need Skype CreditFree via Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
Pielikumi