Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PADOMES UN VALDES PAZIŅOJUMS
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-04-26 16:25:03
Versijas komentārs
Teksts

Saistībā ar informācijas attiecībā uz akciju sabiedrību „Ditton pievadķēžu rūpnīca” publikāciju laikrakstā „Diena” 2008.gada 25.aprīlī (Nr.97 (5139)) rakstā „Tik slikti laiki nav bijuši”, Valde un Padome paziņo sekojošo:

1. Raksta informatīvais saturs nav saskaņots ar sabiedrību un ir vienīgi raksta autoru un personu, uz kurām autori rakstā atsaucas, personīgais viedoklis.

2. Informācija par partnerattiecību zaudēšanu ar atvērto akciju sabiedrību „AVTOVAZ” (publikācijā ir sagrozīts kompānijas nosaukums – VAZ) neatbilst īstenībai. Šīs informācijas avoti mums nav zināmi. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins, kura intervijas kontekstā tika minēta šī informācija, informēja mūs, ka nav sniedzis nekādus paziņojumus par AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca”, vēl jo vairāk nav komentējis AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” attiecības ar tās partneriem.

Sabiedrības Padome un Valde vēlas pievērst ieguldītāju un investoru, kā arī citu finanšu instrumentu tirgus dalībnieku uzmanību uz biežāk kļuvušiem sagrozītas informācijas par akciju sabiedrību publikācijas gadījumiem un lūdz sabiedrības darbības un situācijas novērtēšanai orientēties uz Padomes un Valdes oficiālo informāciju.

AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca”
Padome un Valde
Pielikumi