Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Valmieras stikla šķiedra" paziņojums
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-05-11 16:51:02
Versijas komentārs
Teksts

AS “Valmieras stikla šķiedra” informē, ka naktī uz 11. maiju, plkst. 03:34 uzņēmumā Cempu ielā 13, Valmierā, vienai no trijām stikla kausēšanas krāsnīm izveidojās caurums tās grīdā un stikla masa ieplūda rezerves drošības baseinā, 25m2 platībā. Nekavējoties tika uzsākta noplūdušās stikla masas dzesēšana un kā papildus spēki tika izsaukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Stikla masas dzesēšanas darbi pilnībā tika pabeigti plkst. 09:13. Stikla masas dzesēšanas procesā ieelpojot tvaikus cieta AS “Valmieras stikla šķiedra” darbinieks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, un uzņēmums noskaidroja, ka darbinieka veselības stāvoklis ir stabils un viņš šodien tiks izrakstīts no slimnīcas.

Informējam, ka šai stikla kausēšanas krāsnij bija paredzēts uzsākt remonta darbus š.g. decembrī, bet ņemot vērā situāciju remonta darbi tiks uzsākti ātrāk un tiks pabeigti līdz augusta beigām. Tikmēr šīs krāsns darbība ir apturēta.

Šobrīd vēl tiek apzināta notikumu ietekme uz AS “Valmieras stikla šķiedra” finanšu rādītājiem un ražošanu, un par to uzņēmums izziņos atsevišķi.

 

Pielikumi