Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas SIA ”Baltic Dairy Board” padomes sastāvā
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-04-29 12:28:14
Versijas komentārs
Teksts

Ar 2016. gada 28. aprīļa dalībnieku sapulces lēmumu tiek veiktas izmaiņas SIA “Baltic Dairy Board” padomes locekļu sastāvā:

  1. No  padomes sastāva tiek izslēgts padomes loceklis - Oskars Tretjuks;
  2. Tiek aptipināts jaunais padomes loceklis Ivo Līdums.

 

Ivo Līduma pēdējo 3 gadu darba pieredze ir saistīta ar SIA “Riela Latvia” un SIA “ILM” uzņēmuma vadību, budžeta plānošanu un sekošanu līdzi tā izpildei, veicinot  ilglaicīgu sadarbību ar esošajiem un potenciālajiem ārvalstu sadarbības partneriem. Sagatavot pārskatus un atskaites par tirdzniecības rezultātiem, izstrādāt piedāvājumus, tehniskās specifikācijas, slēgt līgumus, vadīt projektus, sadarboties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem.

Sadarbībā ar SIA “Vides Bioenerģētikas un biotehnoloģijas kompetences centru” sekmīgi piedalījies zinātniskajās aktivitātēs, inovatīva produkta izstrādes grupā, vadījis komunikāciju starp pasūtītāju un pētniekiem, organizēt atskaites sapulcēs, kā arī dalību starptautiskajās izstādēs un konferencēs.

Pašreiz studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes doktorantūras studiju programmā - Pārtikas zinātne.

         Papildu informācija:
         Ilona Kazāka
         valdes locekle
         Tālrunis +371 28344991
         E-pasts: ilona@bdb.lv

Pielikumi