Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par AS „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kārtējas akcionāru sapulces sasaukšanu.
Emitents Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca, AS (097900BGLP0000055776)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-03-21 16:22:05
Versijas komentārs
Teksts

 Akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” valde paziņo, ka tā sasauc a/s „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” (reģistrācijas nr. 40003044420, juridiskā adrese: Terēzes iela 1, Rīga) kārtējo akcionāru sapulci.

Akcionāru sapulce notiks akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kantora telpās Rīgā, Terēzes ielā 1, 2016.gada 22.aprīlī plkst. 10.00.

Sapulces darba kārtība:

1. Valdes un padomes ziņojumi.

2. 2015.gada pārskata apstiprināšana.

3. Revidenta ievēlēšana un atlīdzības noteikšana revidentam.

Akcionāru reģistrēšanās notiks sapulces dienā no plkst. 9.45 līdz 10.00 akcionāru sapulces norises vietā.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kārtējā akcionāru sapulcē ir 2016.gada 14.aprīlis. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kārtējā akcionāru sapulcē 2016.gada 22.aprīlī.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

-akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

-akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā www.oricgs.lv, akciju sabiedrības „NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com un akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” interneta mājas lapā www.rigagold.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no akciju sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus. Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces Komerclikumā noteiktajā kārtībā sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdes pienākums ir pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par akciju sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai. Detalizēta informācija par iepriekšminētajām akcionāra tiesībām ir pieejama akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” interneta mājas lapā www.rigagold.lv.

Ar akcionāru sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akciju sabiedrības “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca akcionāri var iepazīties no 2016.gada 22.marta līdz 2016.gada 21.aprīlim, darba dienās no plkst.10.00 līdz 12.00 a/s „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kantora telpās Rīgā, Terēzes ielā 1 (tālrunis uzziņām: 67272790), akcionāru sapulces dienā - akcionāru reģistrācijas vietā. Informācija tiks izvietota arī “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” mājas lapā www.rigagold.lv.

Akciju sabiedrības “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” valde informē, ka saskaņā ar sabiedrības statūtiem akciju sabiedrības „Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 4 742 980.

Akciju sabiedrības “Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca” valde

 

Pielikumi
Pinvaras_veidlapa.pdf (95.72 kB)
22.04.2016._akcionaru_sapulces_Lemumu projekti.pdf (193.89 kB)