Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PAR FINANŠU UN KAPITĀLA TIRGUS KOMISIJAS PADOMES LĒMUMU
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-02-17 13:14:04
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (turpmāk tekstā - Komisija) secinot, ka AS "Grindeks" akcionāre un iekšējās informācijas turētāja A. Lipmane atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrajā daļā noteiktajam t.i., piecu darbdienu laikā pēc tāda darījuma ar emitenta akcijām veikšanas, ar kuru kalendārajā gadā personas veikto darījumu kopējais apjoms pārsniedz 5.000 euro, neiesniedza Komisijai iekšējās informācijas turētāja paziņojumu par darījumiem ar emitenta akcijām.

Pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma 17. panta 6. punktu, Finanšu instrumentu tirgus likuma 148. panta piekto daļu, Administratīvā procesa likuma 63. panta pirmās daļas 2. punktu, 65. panta ceturto daļu un 66. panta pirmo daļu, Komisija nolēma:

1. Konstatēt, ka Anna Lipmane ir pārkāpusi Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas prasības.

2. Izteikt Annai Lipmanei brīdinājumu par Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.panta otrās daļas prasību neizpildi.

3. Saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 64.3 panta ceturto daļu publicēt informāciju par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes pieņemto lēmumu, informāciju par lēmuma rezolutīvo daļu ievietojot Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājas lapā internetā un Oficiālajā obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā, lai tādējādi informētu finanšu instrumentu tirgus dalībniekus par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas pieņemto lēmumu.

Lēmuma apliecinātu kopiju personas var saņemt ar iesniegumu vēršoties Finanšu un kapitāla tirgus komisijā Kungu ielā 1, Rīgā, LV - 1050.

 

Pielikumi