Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par izmaiņām AS „Grindeks” padomes sastāvā
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-01-13 16:22:21
Versijas komentārs
Teksts

 Rīga, Latvija

2016. gada 13. janvārī

 

AS „Grindeks” informē, ka 2016. gada 12. janvārī ir saņēmusi padomes locekļa Ulda Oša paziņojumu par padomes locekļa amata atstāšanu. AS „Grindeks” padome turpinās darbību šādā sastāvā:

Padomes priekšsēdētājs: Kirovs Lipmans,
Padomes priekšsēdētāja vietniece: Anna Lipmane,
Padomes loceklis: Arkādijs Vjortkins (Arkadiy Vertkin),
Padomes loceklis: Jānis Naglis.

 

Par AS „Grindeks”


„Grindeks” ir starptautisks, vertikāli integrēts farmācijas uzņēmums, kura galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo medikamentu un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. „Grindeks” koncernā ietilpst pieci meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā, Krievijā un Slovākijā; pārstāvniecības atvērtas 13 valstīs.

„Grindeks” specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu terapeitiskajās grupās. Uzņēmuma produktu klāstu veido veiksmīgs oriģinālproduktu Mildronāts® un Ftorafur®, kā arī patentbrīvo medikamentu apvienojums. Šobrīd „Grindeks” ražo 25 aktīvās farmaceitiskās vielas.

Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 valstīm un veido 94% no kopējā apgrozījuma. Galvenie tirgi ir Krievija un pārējās NVS valstis, Baltijas valstis, Nīderlande, Vācija, Kanāda, ASV, Francija, Īrija un Japāna.

Lai palielinātu ražošanas jaudas un uzlabotu infrastruktūru, kopš 2002. gada uzņēmums ir realizējis virkni vērienīgu investīciju projektu, šajā laikā investējot attīstībā vairāk par 70 milj. eiro. 

 

Kontakti:

Laila Kļaviņa, AS „Grindeks” Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: 67083370, 29256012
fakss: 67083505
E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv

 

 

Pielikumi