Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“LatRosTrans” iecelts jauns vadītājs
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-11-19 10:00:35
Versijas komentārs
Teksts

 No 2015. gada 16. novembra SIA “LatRosTrans” valdes locekļa pienākumus sācis pildīt Dmitrijs Barkovs (Dmitry Barkov). Iepriekš Barkovs vairāk nekā 23 gadus strādājis vairākos ar naftas produktu un gāzes transportēšanu saistītos starptautiskos uzņēmumos un kopš 2009. gada atradies arī SIA “LatRosTrans” padomē.

“Dmitrijs Barkovs kā vadītājs būs labs papildinājums “LatRosTrans” komandai viņa starptautiskās profesionālās pieredzes dēļ. Dažādo ģeopolitisko un naftas tranzīta biznesa izaicinājumu pilnajā laikā Barkova praktiskās zināšanas un vadītāja spējas būs tieši tas, kas uzņēmumam un visai “Ventspils nafta” grupai ir nepieciešams,” norādīja “LatRosTrans” padomes priekšsēdētājs un AS “Ventspils nafta” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup).  

Svarīgākie uzdevumi jaunā vadītāja Dmitrija Barkova skatījumā ir turpināt nepārtrauktu naftas produktu transportēšanu caur Latviju un nodrošināt pasaules standartiem atbilstošu naftas produktu transportēšanas drošību, augstu pakalpojumu kvalitāti un optimālus piegādes termiņus.  

Jaunais uzņēmuma vadītājs izglītību ieguvis Maskavas Humanitāro zinātņu institūtā, kā arī pilnveidojis savas zināšanas gan ASV Sirakūzas universitātes Maksvela skolā, gan arī Maskavas Valsts universitātē.

 

Par AS „Ventspils nafta”

AS „Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS „Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

AS „Ventspils nafta” pieder 51% SIA ““Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA „LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS „Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.

AS „Ventspils nafta” (NASDAQ RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998.gada 20.oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

 

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
AS “Ventspils nafta”
Tālrunis: +371-25959447
E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
www.vnafta.lv

Pielikumi