Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Lombards24.lv” mainīs nosaukumu uz “Banknote” un paplašinās pakalpojumu klāstu
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-10-22 10:24:45
Versijas komentārs
Teksts

Šī gada novembrī “Lombards24.lv”  veiks zīmola maiņu. Turpmāk iedzīvotājiem tas būs pazīstams ar nosaukumu “Banknote”. Līdz ar zīmola maiņu uzņēmums paplašinās piedāvāto finanšu pakalpojumu klāstu un pieejamību, tādējādi radot vēl nebijušu  nebanku finanšu pakalpojumu sniedzēja kategoriju Latvijas tirgū.  “Banknote” filiālēs visā Latvijā iedzīvotājiem būs iespēja ne tikai saņemt aizdevumu pret kustamas mantas ķīlubet arī saņemt skaidras naudas aizdevumu bez ķīlas, veikt starptautiskus skaidras naudas pārskaitījumus sadarbībā ar “Western Union”, kā arī ērti apmaksāt dažādus ikdienas rēķinus. Uzņēmums jaunā “Banknotes” zīmola attīstībā tuvākā gada laikā plāno ieguldīt vairāk nekā 1,3 miljonus eiro.

“Lombards24.lv” zīmola maiņa ir nākamais solis uzņēmuma izaugsmē. Klientiem visā Latvijā tas nozīmēs iespēju saņemt plašāku un pieejamāku visu ikdienā nepieciešamāko finanšu pakalpojumu klāstu vienuviet. Līdzīga koncepta vienkāršo finanšu pakalpojumu sniedzēji ir jau sen populāri gan Rietumeiropā, gan Amerikā,” uzsver uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis.

“Lombards24.lv” zīmola maiņas process būs maksimāli ērts klientiem, darbiniekiem un sadarbības partneriem, tas notiks pakāpeniski un pārredzami. Zīmola maiņa cita starpā ietvers  jaunā “Banknote” logotipa  izvietošanu uz visu 95 filiāļu izkārtnēm un interneta mājas lapā. Savukārt, Lombards24.lv filiāles jau šobrīd pakāpeniski tiek pielāgotas “Banknote” vizuālajai identitātei un darbības niansēm. Visi līdz šim slēgtie klientu un sadarbības partneru līgumi paliks spēkā un nekādas izmaiņas nebūs jāveic.

Uzņēmums jaunā “Banknotes” zīmola attīstībā tuvākā gada laikā plāno ieguldīt vairāk nekā 1,3 miljonus eiro. 

Par SIA “ExpressCredit”

SIA “ExpressCredit” ir valsts licencēts nebanku kreditēšanas uzņēmums, kas darbojas ar zīmoliem “Lombards24.lv“, “Banknote“ un “Rīgas pilsētas lombards“. Uzņēmums dibināts 2009.gadā un savas pastāvēšanas laikā kļuvis par uzticamu partneri vairāk nekā 280 tūkstošiem cilvēku  visā Latvijā. “ExpressCredit” šobrīd piedāvā šādus finanšu pakalpojumus - aizdevumu bez ķīlas, starptautiskos skaidras naudas pārskaitījumus sadarbībā ar Western Union un aizdevumu pret kustamas mantas ķīlu (lombarda kredīts) 95 filiālēs 40 lielākajās Latvijas pilsētās un reģionos. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt iedzīvotājiem pašu nepieciešamāko finanšu pakalpojumu pieejamību ātri, ērti, droši un tuvu mājām.

SIA “ExpressCredit” ir darba devējs vairāk nekā 300 profesionāļiem visā Latvijā un 2014.gadā veicis nodokļu maksājumus valsts budžetā vairāk nekā 2,3 miljonu eiro apmērā. Kopš 2014.gada uzņēmuma obligācijas iekļautas NASDAQ OMX Riga Baltijas parāda vērtspapīru sarakstā, kur tās pieejamas brīvai tirdzniecībai. Uzņēmums ir Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas (LNKA) un Latvijas Lombardu asociācija (LLA) biedrs.

 

         Kontaktinformācija:
         Edgars Caune
         SIA ExpressCredit mārketinga vadītājs
         E-pasts: edgars.caune@lombards24.lv
         Mob.: +371 29593689

Pielikumi