Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA ExpressCredit, (darbojas zem zīmola Lombards24.lv) uzsāk sadarbību ar pasaulē vadošo naudas pārskaitījumu uzņēmumu Wester Union
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-08-31 09:58:43
Versijas komentārs
Teksts

No šodienas, 31.augusta, SIA ExpressCredit, kas darbojas ar zīmolu Lombards24.lv paplašina pakalpojumu klāstu un piedāvā klientiem izmantot pasaulē vadošā naudas pārskaitījuma uzņēmuma Western Union pakalpojumus. Western Union ir starptautiska kompānija, kas apvieno vairāk nekā 150 gadu pieredzi globālajos finanšu tirgos un jaunākos tehnoloģiju sasniegumus, nodrošinot klientiem ātru, ērtu un drošu naudas nosūtīšanu uz vairāk nekā 500 000 punktiem vairāk nekā 200 valstīs visā pasaulē. No šodienas Western Union naudas pārskaitījumus iespējams veikt arī visās 95 Lombards24.lv filiālēs 40 Latvijas lielākajās pilsētās.

Esam gandarīti par sadarbības uzsākšanu ar Western Union, kas tādējādi ļauj mums paplašināt piedāvāto finanšu pakalpojumu klāstu Lombards24.lv klientiem. Ņemot vērā mūsu plašo un pieejamo filiāļu tīklu visā Latvijā, esam pārliecināti, ka ātrie, ērtie un drošie satarptautiskie naudas pārskaitījumi gūs popularitāti gan galvaspilsētas, gan reģionu iedzīvotāju vidū. Tagad ar Western Union starpniecību ikvienam būs iespēja ātri, ērti un droši nosūtīt vai saņemt naudu no sev tuviem cilvēkiem, lai arī kurā pasaules valstī viņi atrastos,” uzsver Lombards24.lv valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis.

Atsaucoties uz mūsu klientu vajadzībām saņemt ērti pieejamus un kvalitatīvus finanšu pakalpojumus pēc iespējas plašākā teritoriālā pārklājumā, Western Union uzsāk sadarbību ar Lombards24.lv. Tā filiālēm ir ļoti labas atrašanās vietas un darba laiki, kas ir nepieciešams, lai nodrošinātu klientiem visērtāko pieeju Western Union pakalpojumiem. Mēs turpināsim attīstīt gan savus pakalpojumus, gan savu pārstāvju ģeogrāfisko pārklājumu diversificēto kanālu tīklu,” saka Konrad Olszaniecki, Western Union reģionālais direktors.

Lai nosūtītu vai saņemtu naudu Lombards24.lv filiālēs ar Western Union starpniecību, iedzīvotājiem būs jāizpilda attiecīga veidlapa, kā arī jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Jau dažu minūšu laikā pēc pārskaitījuma veikšanas, pateicoties Western Union vienotajai sistēmai, kā arī plašajam klientu apkalpošanas tīklam, nosūtītā nauda ir pieejama saņēmējam. Savukārt, rūpējoties par naudas darījuma drošību, katram Western Union naudas pārvedumam tiek piešķirts unikāls naudas pārskaitījuma kontroles numurs (MTCN), kas nodrošina naudas pārveduma identificēšanas iespējas un tūlītēju naudas pieejamību norādītajam saņēmējam. Western Union naudas pārvedumu pakalpojumus izmanto miljoniem klientu visā pasaulē.

_______________________________________________________________________________________________

SIA "ExpressCredit" ir licencēts nebanku paterētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā. SIA "ExpressCredit" darbojas ar zīmolu Lombards24.lv 40 lielākajās Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās 95 filiālēs, piedāvājot patērētājiem starptautiskos naudas pārskaitījumus sadarbībā ar Western Union, aizdevumu pret kustamas mantas ķīlu (lombarda kredīts) un aizdevumu bez ķīlas. Uzņēmuma pakalpojumus izmantojuši vairāk kā 250 tūkstoši fizisku personu. SIA "ExpressCredit" īpašnieki ir SIA "Lombards24.lv" (67,55%), SIA "AE Consulting" (32,45%).

Kontaktinformācija:
Edgars Caune
SIA ExpressCredit mārketinga vadītājs
E-pasts: edgars.caune@lombards24.lv
Mob.: +371 29593689

Pielikumi