Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas AS „Latvijas balzams” vadībā
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-08-18 16:00:40
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvijas balzams” padome informē, ka sākot ar š.g. 1.septembri AS „Latvijas balzams” valdes priekšsēdētāja pienākumus uz laiku pildīs holdinga sabiedrības „Amber Beverage Group” valdes priekšsēdētājs Sīmurs Ferreira (Seymour Ferreira).

Sīmurs Ferreira ir nozares profesionālis ar vairāk nekā 25 gadu darba pieredzi alkoholisko dzērienu un patēriņa preču nozarē, kas pirms pievienošanās „Amber Beverage Group” 2013.gadā, darbojies tādu uzņēmumu vadībā kā “Maxxium”, “Allied Domecq”, “UDV” (šobrīd “Diageo”) un “Mars” Āzijas, Austrumeiropas un Rietumeiropas tirgū.

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš – Āboliņš beidz pildīt savus amata pienākumus ar š.g. 31.augustu, turpinot attīstīt savu karjeru ārpus „Amber Beverage Group” un dzērienu nozares. Guntis Āboltiņš – Āboliņš AS „Latvijas balzams” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pildīja kopš 2012.gada 15.februāra.

AS „Latvijas balzams” padomes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis uzņēmuma vārdā pateicas Guntim Āboltiņam – Āboliņam par ieguldījumu AS „Latvijas balzams” izaugsmē un nozares attīstības veicināšanā, un novēl veiksmi viņa turpmākajā profesionālajā darbībā.

Papildu informācija:
Dana Hasana
“Amber Beverage Group” komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 67011711
Mob.:+371 26355895
E-pasts: dana.hasana@amberbev.com
www.lb.lv
www.spi-group.com



Par AS “Latvijas balzams”


AS “Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada, un šogad atzīmē savu 115.jubileju. Uzņēmums ir daļa no ‘’Amber Beverage Group”, kas ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijā un daļa no globālā uzņēmuma „SPI Group’’. 

Uzņēmums pārstāv 26% Latvijas alkoholisko dzērienu tirgus un ražo vairāk nekā 100 dažādu produktu gandrīz visos stipro un vieglo alkoholisko dzērienu segmentos, no kuriem vairākos ir izteikts tirgus līderis Latvijā.

AS “Latvijas balzams” ir pārtikas nozares vadošais uzņēmums un viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā, nodrošinot 600 darbavietu.  Uzņēmumam Rīgā pieder 2 dzērienu ražotnes: dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu, kā arī stipro alkoholisko dzērienu ražotne.

Uzņēmuma dzērienu portfeli veido tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Stolichnaya, Moskovskaya, Rīgas Melnais balzams un vietējā tirgū populārākais dzirkstošais vīns - Rīgas šampanietis. Mūsu lielākais lepnums - Rīgas Melnais balzams - ir viens no senākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem Eiropā, kas savu pirmsākumu rod tālajā 1752. gadā.

AS “Latvijas balzams” ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem - tā produkcija ar ‘’SPI Group’’ starpniecību pieejama vairāk nekā 160 valstīs un vairāk nekā 35 pasaules valstīs tiešā eksporta ceļā.

Uzņēmuma kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta saskaņā ar ISO standartiem. Produkcijas augsto kvalitāti apliecina gan dažādos pašmāju un starptautiskos konkursos gūtie apbalvojumi un sertifikāti, gan arī gadu desmitos iemantotā patērētāju uzticība. Ražošanā ieviesti starptautiski kvalitātes standarti, tie piemēroti arī izejvielu iepirkumam, iepakojumam, darba kultūrai.



 

Pielikumi