Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” paziņojums par termiņa pagarināšanu iespējai noslēgt vienošanos par finanšu instrumentu pārdošanu.
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-06-11 16:19:37
Versijas komentārs
Teksts

AS “mogo” pagarina līguma parakstīšanas gala termiņu līdz 2015.gada 31.jūlijam iespējai noslēgt vienošanos par finanšu instrumentu pārdošanu esošajiem obligacionāriem.

Šāda vienošanās ļauj investoriem pārdot visas iegādātās obligācijas vai pa daļām (ISIN LV0000801363) atpakaļ uzņēmumam par to nominālvērtību, plus uzkrāto kuponu, reizi gadā tieši pēc 2, 3, 4, 5 vai 6 gadiem pēc līguma noslēgšanas dienas.

Tādi paši nosacījumi attiecas arī uz visiem potenciālajiem investoriem, kuri varētu būt ieinteresēti obligāciju iegādē otrreizējā tirgū.

Papildus informāciju un finanšu instrumentu pārdošanas līgumu var saņemt, to pieprasot AS “mogo” valdes loceklim, Mārcim Grīnim, pa telefonu, e-pastu (skat. kontaktdetaļas zemāk) vai sūtot pieprasījumu pa pastu uz Matrožu ielu 15A, Rīga, LV-1048.

Augstāk minētais piedāvājums nav obligāts. Ja obligacionārs izvēlas neslēgt piedāvāto vienošanos, obligacionāra tiesības saņemt kupona un pamatsummas maksājumus, kā arī izmantot citas obligāciju prospektā minētās tiesības, paliek nemainīgas. Obligācijas, kuras līguma ietvaros atpirks AS “mogo”, tiks piedāvātas otrreizējā tirgū par tirgus cenu.

Par AS ’’mogo”

AS ”mogo” piedāvā klasisko finanšu līzingu un kreditēšanu pret klientam jau piederošu transportlīdzekli (atgriezeniskais līzings), ko ir iespējams saņemt piesakoties uzņēmuma mājaslapā, mobilajā lapā, pa telefonu, pie vairāk nekā 200 lietoto transportlīdzekļu sadarbības pārdevējiem vai klientu apkalpošanas centros lielākajās Latvijas pilsētās. Šobrīd ”mogo” grupas uzņēmumi darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā un Gruzijā, turklāt uzņēmums plāno paplašināt savu darbību arī citās valstīs. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.mogofinance.com.

 

Kontaktpersona:
         Mārcis Grīnis
         Valdes loceklis
         Tālrunis: +371 26139428
         Fax: +371 66047063
         E-pasta adrese: marcis.grinis@mogo.lv

Pielikumi