Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika paziņo par Zanes Jozepas ievēlēšanu uzņēmuma valdē
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-06-08 16:17:55
Versijas komentārs
Teksts

 

SAF Tehnika paziņo, ka ar 2015. gada 5. jūnija AS SAF Tehnika Padomes lēmumu uzņēmuma valdē ar 2015. gada 8. jūniju ievēlēta Zane Jozepa, kura pilda arī Finanšu un Administratīvās direktores pienākumus.

SAF Tehnika vienlaikus apliecina, ka gaidāmās izmaiņas uzņēmuma vadībā nav saistītas ar pārmaiņām uzņēmuma produktu attīstības un starptautiskās darbības stratēģijā.

Zanei Jozepai  (dzimusi 1982. gadā) ir vairāk kā 10 gadu pieredze finanšu jomā. Kopš 2006. gada līdz darba uzsākšanai SAF Tehnika Zane Jozepa strādāja vadošā IT un telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmuma Latvijā - SIA Lattelecom, meitas uzņēmumā SIA Citrus Solutions, kas nodarbojas ar inženiertehnisko sistēmu un infrastruktūras projektēšanu, būvniecību un apkalpošanu. Pirmos 2 gadus strādāja kā biznesa kontroliere, 2008. gadā kļūstot par finanšu vadītāju un Valdes locekli 2012. gadā. Zane Jozepa bija atbildīga par Citrus Solutions finanšu uzskaites organizāciju un pārraudzību, budžeta vadlīniju sagatavošanu un kontroli. Piedalījusies jaunu biznesu attīstības un stratēģiju izstrādē un darbības analīzē, kontrolē. Zanei ir pieredze arī kredītu, pārdošanas cenu noteikšanas jomā, kas gūta SIA CocaCola HBC Latvia laika periodā no 2004.-2006. gadam.

Zane Jozepa ir ieguvusi bakalaura grādu finanšu vadībā Banku augstskolā. Viņai nepieder SAF Tehnika akcijas.

Līdzšinējā valdes locekle Aira Loite tiek atbrīvota no valdes locekļa pienākumiem ar 2015. gada 8. jūniju. Airas Loites aiziešana no uzņēmuma saistīta ar vēlmi apgūt jaunas zināšanas un uz laiku samazināt darba slodzi.

Turpmāk AS SAF Tehnika valde strādās 4 locekļu sastāvā – Valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs, Valdes locekļi - Didzis Liepkalns, Jānis Bergs un Zane Jozepa.

 

Zane Jozepa
AS SAF Tehnika Valdes locekle, Finanšu direktore
Tālrunis: + 371 67046825
E-pasts: zane.jozepa@saftehnika.com

Pielikumi