Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika paziņo par Zanes Jozepas iecelšanu finanšu un administratīvās daļas direktores amatā.
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-05-14 16:15:23
Versijas komentārs
Teksts

Rīgā, 2015. gada 14. maijā - SAF Tehnika paziņo, ka sākot ar šī gada 15.maiju par uzņēmuma finanšu un administratīvās daļas direktori (CFO) tiek apstiprināta Zane Jozepa. Plānojam, ka mēneša laikā Zane Jozepa kļūs arī par Valdes locekli, amatā nomainot līdzšinējo uzņēmuma rīkotājdirektori Airu Loiti, kuras aiziešana no uzņēmuma saistīta ar vēlmi apgūt jaunas zināšanas un uz laiku samazināt darba slodzi.

SAF Tehnika vienlaikus apliecina, ka gaidāmās izmaiņas uzņēmuma vadībā nav saistītas ar pārmaiņām uzņēmuma produktu attīstības un starptautiskās darbības stratēģijā.

Zanes Jozepas darbības jomas SAF Tehnikā būs uzņēmuma finanšu un administratīvā vadība, kā arī investoru attiecības.

Kopš 2006. gada līdz darba uzsākšanai SAF Tehnika Zane Jozepa strādāja vadošajā IT un telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmuma Latvijā - SIA Lattelecom, meitas uzņēmumā SIA Citrus Solutions, kas nodarbojas ar inženiertehnisko sistēmu un infrastruktūras projektēšanu, būvniecību un apkalpošanu. Pirmos 2 gadus strādāja kā biznesa kontroliere, 2008. gadā kļūstot par finanšu vadītāju un Valdes locekli 2012.gadā. Zane Jozepa bija atbildīga par Citrus Solutions finanšu uzskaites organizāciju un pārraudzību, budžeta vadlīniju sagatavošanu un kontroli. Piedalījusies jaunu biznesu attīstības un stratēģiju izstrādē un darbības analīzē, kontrolē. Zanei ir pieredze arī kredītu, pārdošanas cenu noteikšanas jomā, kas gūta SIA CocaCola HBC Latvia laika periodā no 2004.-2006. gadam.

Zane Jozepa ir ieguvusi bakalaura grādu finanšu vadībā Banku augstskolā. Viņai nepieder SAF Tehnika akcijas.

Par SAF Tehnika

AS SAF Tehnika ir ISO sertificēts bezvadu datu pārraides iekārtu ražotājs. Uzņēmuma produkti tiek ražoti Latvijā, Eiropā un pārdoti vairāk kā 130 pasaules valstīs. SAF Tehnika akcijas tiek kotētas NASDAQ OMX Riga no 2004 gada. Uzņēmumam 100% pieder meitas uzņēmumi “SAF North America” un “SAF Services”. Abi iepriekšminētie uzņēmumi darbojas no Denveras, Kolorado štata ASV un apkalpo Ziemeļamerikas tirgu.

 

Papildu informācija:

Aira Loite

SAF Tehnika Valdes locekle

Tālrunis: + 371 67046825

E-pasts: aira.loite@saftehnika.com

Pielikumi