Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika paziņo par Jāņa Berga ievēlēšanu uzņēmuma valdē
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Līdzdalības iegūšana vai zaudēšana
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-04-14 16:06:10
Versijas komentārs
Teksts

 

Rīgā, 2015. gada 14. aprīlī - SAF Tehnika paziņo, ka ar 2015.gada 13. aprīļa AS SAF Tehnika Padomes lēmumu uzņēmuma valdē ievēlēts Jānis Bergs, kurš pildīs arī Tirdzniecības un mārketinga viceprezidenta pienākumus. Jāņa Berga atbildības sfēra būs SAF Tehnika produktu un risinājumu pārdošanas veicināšana, jo īpaši fokusējoties uz Ziemeļamerikas tirgu.

SAF Tehnika vienlaikus apliecina, ka gaidāmās izmaiņas uzņēmuma vadībā nav saistītas ar pārmaiņām uzņēmuma produktu attīstības un starptautiskās darbības stratēģijā.

Jānim Bergam (dzimis 1970. gadā) ir vairāk kā 20 gadu pieredze IT industrijā. No 2000. gada līdz 2006. gadam Jānis bija lielākā Baltijas IT uzņēmuma Microlink valdes loceklis un pēdējos gados valdes priekšsēdētājs. Kad 2006. gadā Microlink tika pārdots TeliaSonera grupai, Jānis kļuva par akcionāru un valdes priekšsēdētāju SIA “FMS”, kur strādāja līdz 2015. gada janvārim. SIA “FMS” zināms kā Latvijā izplatītākās uzņēmumu pārvaldības sistēmas “HORIZON” izstrādātājs. 2014. gada nogalē SIA “FMS” tika pārdots lielākajai Ziemeļvalstu uzņēmumu pārvaldības sistēmu (ERP) uzņēmumam VISMA (www.visma.com) un mainīja nosaukumu uz SIA “Visma Enterprice”.

Jānis Bergs bijis arī AS SAF Tehnika padomes loceklis no 2006. gada novembra līdz 2010. gada augustam, vairāk kā 10 gadus vadījis Latvijas IT un telekomunikāciju asociāciju (LIKTA), kā arī IKT klasteri un lasījis lekcijas uzņēmējdarbībā Rīgas Biznesa skolā.

Jānis Bergs absolvējis Rīgas Tehnisko Universitāti radio inženiera specialitātē un ieguvis biznesa vadības maģistra grādu (MBA) Rīgas Biznesa skolā. Jānim Bergam nepieder SAF Tehnika akcijas.

Turpmāk AS SAF Tehnika valde strādās 4 locekļu sastāvā – Valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs, Valdes locekļi - Didzis Liepkalns, Jānis Bergs un Aira Loite.

Papildu informācija:

Aira Loite

AS SAF Tehnika Valdes locekle, Rīkotājdirektore

Tālrunis: + 371 67046825

E-pasts: aira.loite@saftehnika.com

Pielikumi