Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „KURZEMES ATSLĒGA 1” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšana un lēmumu projekti
Emitents Kurzemes atslēga 1, AS (529900VB0FPKLRG9DL23)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-03-23 18:03:45
Versijas komentārs
Teksts

Paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” (reģ.Nr.40003044007, juridiskā adrese - Kalvenes ielā 27, Aizputē, Aizputes novadā) valde sasauc kārtējo akcionāru sapulci 2015.gada 24.aprīlī.

Sapulce sabiedrības kluba telpās (Kalvenes ielā 27, Aizputē, Aizputes novadā ) sāksies plkst. 15:00

Akcionāru reģistrācija sapulces dienā sāksies plkst.14:30

Sabiedrības kopējais balsstiesīgo akciju skaits – 918144, t.sk.:

  1. publiskās emisijas uzrādītāja akcijas -656356;
  2. slēgtās emisijas vārda akcijas -  261788.

Sapulcē var piedalīties akcionāri, kuriem sabiedrības akcijas piederēja uz ieraksta datumu, t.i., uz 2015.gada 16.aprīļa dienas beigām.

Reģistrējoties akcionāram vai viņa pārstāvim jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Ja akcionāru sapulcē pārstāv pilnvarota persona, par to līdz sapulces sākumam jāiesniedz rakstiska pilnvara (Pielikums Nr.1). Pilnvara nav vajadzīga personām, kuras akcionāru pārstāv uz likuma pamata.

Darba kārtība:

  1. Par padomes-revīzijas komitejas, valdes, zvērināta revidenta ziņojumiem un 2014.gada pārskata apstiprināšanu.
  2. Par 2014.gada peļņas sadali.
  3. Par zvērināta revidenta vēlēšanām 2015.gada pārskata auditam.
  4. Par zvērinātam revidentam izmaksājamā atalgojuma apstiprināšanu.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz vienu divdesmito daļu no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības septiņu dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt valdei papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā.

Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu, ir pienākums iesniegt valdei lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina.

Akcionāriem septiņu dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt valdei lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdes pienākums ir pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

Ar lēmumu projektiem akcionāru sapulces dienas kārtības jautājumos akcionāri var iepazīties un tos saņemt darba laikā (8:00-12:00 un 13:00-17:00) Kalvenes ielā 27, Aizputē, Aizputes novadā (administrācijas telpās) pie sekretāres 14 dienas pirms akcionāru sapulces.

Informācija par akcionāru sapulci un akcionāru tiesībām pieejama arī  Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā www.oricgs.lv un akciju sabiedrības „NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com.

 

Lēmumu projekti kārtējā akcionāru sapulcē izskatāmajiem jautājumiem.

Darba kārtības punkti:

  1. Apstiprināt AS”KURZEMES ATSLĒGA 1” 2014.gada pārskatu.
  2. 2014.gada peļņu nesadalīt.
  3. Par AS”KURZEMES ATSLĒGA 1” 2015.gada pārskata revidentu apstiprināt zvērinātu revidentu Aivaru Rutki (sertifikāts Nr 18.)
  4. Par sabiedrības 2015.gada pārskata auditu revidentam noteikt atalgojumu   1420 EUR(bez PVN) apmērā.

Valde

 

 

Pielikumi
AS_Kurzemes_Atslega_1_Pilnvara .pdf (62.08 kB)