Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Rīgas kuģu būvētava” piedalījusies pasaules lielākajā militārā bruņojuma izstādē
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-03-04 14:58:21
Versijas komentārs
Teksts

AS „Rīgas kuģu būvētava” no 22. līdz 26.februārim Apvienotajos Arābu Emirātos pārstāvējusi Latviju pasaules lielākajā ieroču un militārā aprīkojuma izstādē IDEX 2015

IDEX 2015 ir prestižākā izstāde, kurā tiek demonstrēti jaunākie sasniegumi ieroču un militārās tehnikas ražošanā, un kura reizi divos gados norisinās Abu Dabi, Apvienotajos Arābu Emirātos. Šogad izstādē piedalījās vairāk nekā 1150 uzņēmumi no 59 valstīm un izstādi apmeklēja vairāk nekā 80 tūkstoši apmeklētāju. Latvija šajā izstādē piedalījās pirmo reizi tās vēsturē un mūsu valsts vienīgais pārstāvis bija viens no Latvijas vecākajiem uzņēmumiem – AS „Rīgas kuģu būvētava” (turpmāk tekstā - RKB). Lielu interesi izstādes apmeklētājos izraisīja RKB piedāvātie pakalpojumi  - kuģu būve un to aprīkošana gan militāriem nolūkiem, gan civilai izmantošanai. Izstādes laikā notika arī atsevišķa tikšanās ar Apvienoto Arābu Emirātu prezidentu un bruņoto spēku galveno komandieri, viņa augstību šeihu Khalifu bin Zajed Al Nahjānu (Khalifa Bin Zayed Al Nahyan).

RKB mērķis dalībai Izstādē bija RKB jauno iespēju demonstrēšana un sadarbības nodibināšana ar jauniem klientiem. RKB nepārtraukti attīstās un apgūst jaunas produkcijas ražošanu, tostarp militāriem nolūkiem un, jo īpaši, mūsdienīgu patruļkuģu būvi. Dalība izstādē ļāvusi nodibināt sakarus ar potenciāliem partneriem Arābijas pussalā,  Ziemeļāfrikā un Dienvidaustrumāzijā, ar kuriem sadarbība turpinās arī pēc atgriešanās no izstādes un tiek veikti sagatavošanas darbi pasūtījumu saņemšanai un sadarbības līgumu noslēgšanai.

RKB padomes priekšsēdētājs Vasilijs Meļņiks izsaka personīgu pateicību Latvijas pagaidu pilnvarotajam lietvedim Apvienotajos Arābu Emirātos Rūdolfam Brēmanim par sniegto atbalstu izstādes laikā.

         Mārketinga komunikāciju speciālists
         Tomass Roze
         Mob.tālr.: +371 25685354
         e-pasts: tomass.roze@riga-shipyard.com

Pielikumi