Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Konkurences padomes lēmumu atļaut SIA „Kubit” iegūt netiešu izšķirošu ietekmi pār AS „Saldus mežrūpniecība”
Emitents PATA Saldus, AS (iepriekšējais nosaukums - Saldus mežrūpniecība, AS) (529900B6BX2C1KFI6P75)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-02-19 14:52:01
Versijas komentārs
Teksts

 

Par Konkurences padomes lēmumu atļaut SIA „Kubit” iegūt netiešu izšķirošu ietekmi pār AS „Saldus mežrūpniecība”

AS „Saldus mežrūpniecība” informē, ka 2015. gada 18. februārī Konkurences padome savā mājas lapā internetā ir publicējusi informāciju par tās pieņemto lēmumu atļaut SIA „Kubit” iegūt netiešu izšķirošu ietekmi pār AS „Saldus mežrūpniecība”. Atļaujošs lēmums pieņemts, jo konkurence ietekmētajos tirgos netiks būtiski samazināta.

AS “Saldus mežrūpniecība” jau iepriekš informēja (27.10.2104.), ka starp SIA Juridiskais birojs "Merkants" un SIA "Kubit" ir noslēgts līgums par 27% AS "Saldus mežrūpniecība" akciju pārdošanu. Akciju pārdošanas līgums ir noslēgts ar nosacījumu, ka tas stāsies spēkā brīdī, kad Latvijas Republikas Konkurences padome būs devusi piekrišanu akciju pārdošanai. Šobrīd SIA „Kubit” netiešā veidā pieder 44% AS „Saldus mežrūpniecība” akciju, savukārt darījuma izpildes rezultātā uzņēmums no SIA „Juridiskais birojs „Merkants”” plāno iegādāties papildu 27% balsstiesīgo akciju, tādējādi iegūstot tiešā un netiešā veidā kontroli pār 71% AS „Saldus mežrūpniecība” akciju.

 

Papildus informācija:
Valdes priekšsēdētājs Jānis Bertrāns
Tālrunis: +37163807072
E-pasts: office@saldusmr.lv

Pielikumi