Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA “ExpressCredit” par 880 000 eiro iegādāsies Rīgas pilsētas lombardu
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-02-12 09:42:36
Versijas komentārs
Teksts

 SIA “ExpressCredit”, kas strādā ar zīmolu Lombards24.lv, šodien, 12. februārī noslēgs pirkuma līgumu par SIA “Rīgas pilsētas lombards” iegādi, kas notiks atbilstoši Rīgas domes 11. februāra izsoles rezultātiem. Kopējā darījuma summa ir 880 000 eiro. Atbilstoši izsoles noteikumiem SIA “ExpressCredit” maksājumu veiks viena mēneša laikā no pirkuma līguma noslēgšanas dienas.

“Rīgas pilsētas lombards ir viens no senākajiem lombardiem Latvijā, līdz ar to esam patiesi gandarīti, ka turpmāk būsim lombardu vēstures un tradīciju turētāji Latvijā. Vienlaikus atzinīgi vērtējam Rīgas domes lēmumu nekropļot konkurenci un izsolīt pašvaldības uzņēmumu. Uzskatām, ka šis solis tikai uzlabos pakalpojuma kvalitāti,” norāda SIA "ExpressCredit" valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis.

SIA “ExpressCredit” vadība norāda, ka akcionāru maiņa būtiski neietekmēs uzņēmuma darbību. “Mēs augstu vērtējam Rīgas pilsētas lombarda darbinieku profesionalitāti, līdz ar to neredzam nepieciešamību veikt kardinālas izmaiņas lombarda darbībā. Arī Rīgas pilsētas lombarda klientiem nekas nemainīsies – uzņēmums turpinās strādāt kā līdz šim, nodrošināt vēl kvalitatīvākus un drošākus kreditēšanas pakalpojumus,” skaidro A. Evertovskis, norādot, ka Lombards24.lv 6 gadu laikā kreditēšanas pakalpojumus ir sniedzis nu jau vairāk nekā 235 000 iedzīvotāju Latvijā.

SIA “ExpressCredit” norāda, ka Rīgas pilsētas lombarda iegādes darījums ir stratēģisks uzņēmuma vadības lēmums, lai turpinātu uzņēmumu attīstību, kā arī nostiprinātu tirgus līdera pozīcijas. SIA “ExpressCredit” pēdējos gadus ir veikuši nozīmīgas investīcijas, lai attīstītu filiāles visā Latvijā un nodrošinātu ērtu un drošu pakalpojumu – visas filiāles ir mūsdienīgi iekārtotas, ir uzstādītas video novērošanas kameras, visas ķīlas ir apdrošinātas un tiek glabātas īpašā ar signalizāciju aprīkotā glabātavā.

Rīgas pilsētas lombards savu darbību uzsāka jau 1802. gadā, bet oficiāli tas tika reģistrēts 1895. gadā. Lombardā ir plašs veikals, kas sastāv no mākslas priekšmetiem, juvelierizstrādājumiem, zelta un sudraba izstrādājumiem, dārgakmeņiem, monētām, sadzīves priekšmetiem u.c. Tas atrodas Vecrīgā, Kalēju ielā 18/20.  

_________________________________________________________________________________________________________ 

SIA "ExpressCredit" ir licencēts nebanku paterētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā. SIA "ExpressCredit" darbojas ar zīmolu Lombards24.lv 38 lielākajās Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās 95 filiālēs, piedāvājot patērētājiem aizdevumu pret kustamas mantas ķīlu (lombarda kredīts), aizdevumu bez ķīlas. Uzņēmuma pakalpojumus izmantojuši vairāk nekā 235 tūkstoši fizisku personu. SIA "ExpressCredit" īpašnieki ir SIA "Express Holdings" (51%), SIA "Ebility" (24,5%), SIA "AE Consulting" (24,5%).

         Kontaktpersona:
         Agris Evertovskis
         Valdes priekšsēdētājs
         Fax: +371 67809194
         E-pasts: agris.evertovskis@lombards24.lv

Pielikumi